Låt mig falla in i dig : böner och tankar i sommaren

Låt mig falla in i dig : böner och tankar i sommaren - Linnéa Regnlund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linnéa Regnlund
DIMENSIONERA
9,69 MB
FILNAMN
Låt mig falla in i dig : böner och tankar i sommaren.pdf
ISBN
2749749185925

BESKRIVNING

Låt mig falla in i dig är den tredje av fyra böcker, som tillsammans fyller ett helt år med böner och tankar. Den här boken sträcker sig från juni till augusti, även om många av texterna passar att använda när som helst. Bönerna är skrivna så de både kan passa att be ensam och att be tillsammans, till exempel i en gudstjänst.

Må din goda ande leda mig på jämn mark. Låt oss få sitta tätt, tätt intill dig och varandra en stund, du som är vår tro, vårt hopp och vår kärlek och gå sedan före oss in i framtiden. Amen.

Du som finns är den första av fyra böcker, som tillsammans fyller ett helt år med böner och tankar. Den här boken sträcker sig från december till februari, även om många av texterna passar att använda när som helst.

RELATERADE BÖKOR