Allt ditt är mitt : ...och allt mitt är ditt

Allt ditt är mitt : ...och allt mitt är ditt - Ville Männistö | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ville Männistö
DIMENSIONERA
9,25 MB
FILNAMN
Allt ditt är mitt : ...och allt mitt är ditt.pdf
ISBN
1351220509307

BESKRIVNING

Ville Männistö är pastor och missionskoordinator påLivets Ord i Uppsala i Sverige.Han har varit aktivt involverad i missionsarbete och harbott utomlands under många år. Han undervisar regelbundet på bibelskolor över hela världen och är känd för sina uppmuntrande budskap om tro och hopp.Ville bor i Uppsala tillsammans med sin fru och deras son. Andra böcker som han har skrivit är Ge oss nationerna (medförfattare), Jag vaknade upp i Afghanistan, Jag såg vägen till Irak och Uppliva hoppet.

Kärleken är så förunderligt stark, kuvas av intet i ... Villie Mannistö, pastor på Livets ord, ställer frågan till oss i "Allt ditt är mitt". Titeln avslöjar Mannistös svar.

Du min trygghet alla dar. du är evigt hos mig kvar.

RELATERADE BÖKOR