Rollspelet

Rollspelet - Elias Våhlund, Daniel Lehto, Agnes Våhlund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elias Våhlund, Daniel Lehto, Agnes Våhlund
DIMENSIONERA
6,51 MB
FILNAMN
Rollspelet.pdf
ISBN
8208560884072

BESKRIVNING

Handbok för Superhjältar Rollspelet, är en slags berättelselek där du tillsammans med andra skapar din egen superhjältesaga. En person blir berättaren och tar på sig att hitta på en berättelse (det finns exempel i boken som du kan börja med). Alla andra tar rollen av varsin hjälte. Med hjälp av spelreglerna kan varje hjälte få sina egna krafter och bli en del av Röda Maskens superhjältegrupp Alla för en!  Fånga skurkar och banditer, lös mysterier eller bekämpa superskurkar ihop med Lisa i Rosenhill. Handbok för Superhjältar låter dig själv skapa massor av nya berättelser. Helt illustrerad av Agnes Våhlund och med texter från Elias Våhlund och Daniel Lehto är detta den perfekta läsningen och spelleken för alla som redan älskar berättelserna om Handbok för Superhjältar.

Bli en hjälte i Lisas gäng och bekämpa brott och elakheter i Rosenhill! Nu kan du bli hjälten tillsammans med andra i ett berättarspel där ni skapar mysterier och löser dem tillsammans. Nordiska Väsen - Rollspelet Spelkort Bok. 129:-Lägg i kundkorg.

En behändig skrivbok där du kan skriva ned din hjältes äventyr, krafter och vänner/fiender. Boken är i A5-format med hårda pärmar klädda med imitationsläder.

RELATERADE BÖKOR