Holländarn

Holländarn - Birgitta Bergin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Birgitta Bergin
DIMENSIONERA
9,37 MB
FILNAMN
Holländarn.pdf
ISBN
8424095740147

BESKRIVNING

Karins tillvaro rasar samman när hennes pappa dör och hon inser att lögner och hemligheter är orsaken till hennes kärlekslösa barndom. Hennes länge förträngda minnen bildar plötsligt en ny sanning. Nu måste Karin ta reda på vem som är hennes riktiga far - för att inte gå sönder.  Det blir början på en resa där Karins sökande leder långt tillbaka i tiden, till nazismens fasansfulla terror och till 1960-talets Halmstad. Varför lämnade hennes pappa familjen? Varför förbjöds Karin att berätta vissa saker för sin lillebror? Och vad är det egentligen för hemlighet som hennes mamma bär på? Holländarn är ett familjedrama som sträcker sig över tre tidsperioder. Djupa familjehemligheter, skuld, passion, svek och kärlek avlöser varandra i denna välskrivna roman, baserad på en sann historia.

Det gröna temat var jag dock inte beredd att släppa som ni märker. :) Holländarn roman baserad på en sann historia.

Huvudpersonen vid namn Karin har en fin och kärleksfull familj. Hon lever ett till synes bra liv i Bryssel med ett sommarhus i Sverige, och hennes karriär är lysande. © Hollandia/Hagblom Foto holländarn Har fixat ny design här på bloggen som ni ser.

RELATERADE BÖKOR