Holländarn

Holländarn - Birgitta Bergin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Birgitta Bergin
DIMENSIONERA
4,61 MB
FILNAMN
Holländarn.pdf
ISBN
2487969159692

BESKRIVNING

Karins tillvaro rasar samman när hennes pappa dör och hon inser att lögner och hemligheter är orsaken till hennes kärlekslösa barndom. Hennes länge förträngda minnen bildar plötsligt en ny sanning. Nu måste Karin ta reda på vem som är hennes riktiga far - för att inte gå sönder.  Det blir början på en resa där Karins sökande leder långt tillbaka i tiden, till nazismens fasansfulla terror och till 1960-talets Halmstad. Varför lämnade hennes pappa familjen? Varför förbjöds Karin att berätta vissa saker för sin lillebror? Och vad är det egentligen för hemlighet som hennes mamma bär på? Holländarn är ett familjedrama som sträcker sig över tre tidsperioder. Djupa familjehemligheter, skuld, passion, svek och kärlek avlöser varandra i denna välskrivna roman, baserad på en sann historia.

av Birgitta Bergin (Bok) Svenska, För vuxna Karins tillvaro rasar samman när hennes pappa dör och hon inser att lögner och hemligheter är orsaken till hennes kärlekslösa barndom. Hennes länge förträngda minnen bildar plötsligt en ny sanning. Holländarn av Birgitta Bergin är en verklighetsbaserad berättelse som både är gripande, sorglig och stundtals även varm och relaterbar.

av Birgitta Bergin (Ljudbok, Ljudbok, CD, Ljudbok, CD, mp3) 2018, Svenska, För vuxna Uppläsare Maria Lyckow. Karins tillvaro rasar samman när hennes pappa dör och hon inser att lögner och hemligheter är orsaken till hennes kärlekslösa barndom. Välkommen till Restaurang Holländaren för dig som vill äta en god mat eller är i behov catering av högsta kvalité.

RELATERADE BÖKOR