Tro : att lita på den Gud som är för dig

Tro : att lita på den Gud som är för dig - Yonggi Cho, Wayde Goodall | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Yonggi Cho, Wayde Goodall
DIMENSIONERA
8,45 MB
FILNAMN
Tro : att lita på den Gud som är för dig.pdf
ISBN
4284753200534

BESKRIVNING

I "Tro - att lita på den Gud som är för dig" beskriver pastor Yonggi Cho och dr Wayde Goodall hur du kan:* Förstå och växa i din tro.* Vandra med den heliga Ande och se Andens frukt växa fram i ditt liv.* Vinna seger över misslyckanden och fortsätta att förströsta på Kristus i perioder av missmod.* Stå i tro för och lita på Guds övernaturliga kraft.* Ta vara på varje situation så att du kan uträtta stora ting för Guds rike.För att våra liv ska fungera behöver vi tro - den sorts tro som föder hopp och väljer att lita på Gud i alla situationer. Gud kommer att svara på bön, bota och göra tecken och under när vi dag efter dag vandrar i tro. Du kan lita på Gud som din källa, din trygghet och din säkra grund.Yonggi Cho, grundare av Yoido Full Gospel Church i Seoul, Korea, undervisar övertygande om principerna för en dynamisk tro på Jesus Kristus, om den fjärde dimensionens andlighet och om vårt beroende av den helige Ande - och med sin undervisning ger han troende hopp i livets alla utmaningar.Wayde Goodall brinner för att hjälpa kristna att växa i sin tro och förstå de principer och goda vanor som lägger grunden för ett balanserat liv och en dynamisk andlig växt. Wayde är utbildad pastor, terapeut, livscoach och pedagog, och har en unik bakgrund med sina fyrtio års erfarenhet av ledarskap, själavård, coachning, rådgivning, praktisk teologi och strategisk planering och utveckling.

Produkten är nu bevakad Detta är kärleken: inte att vi har älskat Gud utan att han har älskat oss och sänt sin son som försoningsoffer för våra synder. Mina kära, om Gud har älskat oss så, måste också vi älska varandra.

(Sef 3:17) Jesus sa till kvinnan som rörde hans mantelflik för att bli botad: "Din tro har frälst dig. Gå i frid och var frisk och fri från din plåga!" (Mark 5:34) Ingen blir botad ... I Svenska kyrkan finns plats för dig som är nyfiken på kristen tro.

RELATERADE BÖKOR