Tänk dej

Tänk dej - Bart Vivian | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bart Vivian
DIMENSIONERA
6,74 MB
FILNAMN
Tänk dej.pdf
ISBN
8476129708261

BESKRIVNING

Denna bok har ett fantastiskt budskap till alla de barn och ungdomar som växer upp idag. Boken har endast en rad text per uppslag och den är vackert och mjukt fyrfärgsillustrerad till texten. Texten går ut på att barnet ska använda sin fantasi för att tänka sig att ... Tänk dej att du sitter uppklättrad i ett träd... Tänk dej att det trädet inte är ett träd utan något helt annat... Här är då en tjusig bild på att trädet nu förvandlats till ett slott med torn och tinnar. En dag är det du som är hjälten... Och så här fortsätter berättelsen. Denna enkla berättelse som illustrerats på ett fantastiskt fint sätt kan göra underverk med alla barn. Tänk om alla barn insåg att de är bra precis som de är... Tänk om alla barn visste vad de kan åstadkomma med sina liv om de bara vill och önskar sig det... Denna bok öppnar den första dörren och vem vill inte ge ett barn allt som det kan önska sig? Inbunden, liggande A-4, helt i färg

https://katalog.visarkiv.se/lib/views/visolat/ShowRecord.aspx?id=989250 Ha med dej ditt pass och gärna en räkning eller liknande som bekräftar din bostadsadress. Ska du flytta till Portugal och helt skriva ut dej från Sverige.

Du är den ende 2. Din skugga stannar kvar ... Tänk Dej En Strut Karameller låttext / lyrics, vi har även andra låttexter av Povel Ramel Tänk dig fri.

RELATERADE BÖKOR