Mayakalenderns Almanacka 2010

Mayakalenderns Almanacka 2010 - Carl Johan Calleman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carl Johan Calleman
DIMENSIONERA
6,20 MB
FILNAMN
Mayakalenderns Almanacka 2010.pdf
ISBN
3562453120911

BESKRIVNING

Mayakalenderns Almanacka 2010 av C J Calleman ger dig mycket mer än en vanlig väggkalender. En tredjedel av denna almanacka utgör en lättförståelig grundkurs i Mayakalendern och Tzolkinräkningen. Detta erbjuder dig en fascinerande väg in till förståelsen av Mayafolkets tideräkning och hjälper dig att kunna följa de utvecklingspulser som beskrivs i denna urgamla visdom. Här finns de 20 olika Dagtecknen och de 13 Tonerna beskrivna samt vilka egenskaper dessas energier ger till dagarna och till vår personlighet. Här finns anvisningar för hur du enkelt kan räkna fram dagtecken för dig själv och andra. Almanackan ger också information om de större perspektiven, via ett utmärkt schema över energiskiftena i den Galaktiska Undervärlden, vilken är den nivå som f n mest påverkar världens och vår egen utveckling. I ett helt nytt avsnitt delar författaren med sig av sina intressanta förutsägelser inför den period som almanackan omfattar, dvs den 8 november 2009 till den 1 januari 2011. Som vanligt finns vår gregorianska kalender och dess högtidsdagar också med, jämsides med Mayafolkets kalenderperioder.

Medarna trimmades genom att man kopplade ihop 30 sparkar, belastade dem med sandsäckar och drog den 3 km efter häst. Mayakalenderns Almanacka 2011 9789197847957. 119 kr Finns i lager CDON.COM.

Tio av de 36 sidorna utgörs av grundinformation om Mayakalendern och Tzolkinräkningen. Detta erbjuder dig en fascinerande väg in till förståelsen av Mayafolkets tideräkning och hjälper dig att kunna följa de utvecklingspulser som beskrivs i denna urgamla visdom. Almanacka 2010 - Shopping ... Kalender 2010 genereras automatiskt och finns alltid tillgänglig här online.

RELATERADE BÖKOR