En resa genom rymden

En resa genom rymden - Steve Parker | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Steve Parker
DIMENSIONERA
11,36 MB
FILNAMN
En resa genom rymden.pdf
ISBN
5747355290715

BESKRIVNING

Häng med på en häftig resa genom rymden! Svischa fram i solsystemet och upptäck satelliter, kometer och asteroider på vägen. Utforska kratrarna på Mars, hoppa mellan Jupiters månar och få en närbild av Saturnus ringar. Men åk inte för nära solen!Bräddfylld med livfulla illustrationer, men också med spännande fakta om vårt fantastiska universum, är det här en bok som passar perfekt att läsa tillsammans med barn eller för dem att utforska själva.Bokens omslag blir en plansch föreställande solsystemet som du kan hänga på väggen när du viker upp den.I samma serie på Känguru finns även En resa genom kroppen.STEVE PARKER är en prisbelönt fackboksförfattare och skriver för både barn och vuxna. Han har skrivit fler än 300 böcker. JOHN HASLAM är illustratör och har arbetat med allt från tv-reklam till serietidningar för Disney och Hasbros Transformers.

Men åk inte för nära solen! Bräddfylld med livfulla illustrationer, men också ... En Resa Genom Rymden READ Över en livstid för att endast räkna till en miljard, och här kommer vi att prata om biljoneroch biljarder kilometer, miljarder och åter miljarder stjärnor och galaxer, så man kan ju undravad man egentligen har givit sig in på. En resa genom rymden. av Steve Parker John Haslam (Bok) 2016, Svenska, För ...

| Adlibris 2018, Pocket. Köp boken Universum i din hand : En resa genom rymden, tiden och oändligheten hos oss! Etikett: En resa genom rymden Resa genom rymden.

RELATERADE BÖKOR