Beyond Budgeting i praktiken : vägledning till dynamisk ekonomi- och verksamhetsstyrning

Beyond Budgeting i praktiken : vägledning till dynamisk ekonomi- och verksamhetsstyrning - Knut Fahlén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Knut Fahlén
DIMENSIONERA
6,99 MB
FILNAMN
Beyond Budgeting i praktiken : vägledning till dynamisk ekonomi- och verksamhetsstyrning.pdf
ISBN
9861302769559

BESKRIVNING

Boken visar hur du ersätter traditionell budgetstyrning med en styrmodell som är bättre anpassad till dagens snabbrörliga verklighet.Läs merFöretag som styrs enligt Beyond Budgeting blir mer framgångsrika. Både jämfört med tidigare och med jämförbara företag.Knut Fahlén redogör med teori om ekonomi- och verksamhetsstyrning och praktiska exempel hur du tillämpar Beyond Budgeting i ditt företag. Exemplen beskriver hur företag på olika sätt förändrat sina styrmodeller till att bli mer dynamiska. De har därmed lämnat mycket av den traditionella budgetens fasta årliga planeringshorisont med tillbakablickande uppföljning och hierarkiskt organiserad ledning.Boken riktar sig till dig som arbetar med ekonomi- och verksamhetsstyrning, oberoende av bransch och storlek på företag, och vill göra den mer konkurrenskraftig och hållbart lönsam.Om författarnaKnut Fahlén är verksam som managementkonsult på Ekan Management och har doktorerat i företagsekonomi. Sedan 2010 är han aktiv som föreläsare och inspiratör inom området Beyond Budgeting och nätverket Beyond Budgeting Round Table (BBRT).

Besök www.liber.se Förra veckan smygstartade hösten med rivstart då KOMMEK gick av stapeln på Malmömässan. Här tog många chansen att lyssna till bokaktuella Knut Fahlén från Ekan Management som höll i ett fullsatt seminarium för 300 personer på temat "Beyond Budgeting - dynamisk ekonomi- och verksamhetsstyrning". Beyond Budgeting i praktiken : vägledning till dynamisk ekonomi- och verksamhetsstyrning är en bra bok.

Märkliga orter i Sverige. Tummen upp! Teknik kartläggning åk 6.

RELATERADE BÖKOR