Beyond Budgeting i praktiken : vägledning till dynamisk ekonomi- och verksamhetsstyrning

Beyond Budgeting i praktiken : vägledning till dynamisk ekonomi- och verksamhetsstyrning - Knut Fahlén | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Knut Fahlén
DIMENSIONERA
8,91 MB
FILNAMN
Beyond Budgeting i praktiken : vägledning till dynamisk ekonomi- och verksamhetsstyrning.pdf
ISBN
5737624279304

BESKRIVNING

Boken visar hur du ersätter traditionell budgetstyrning med en styrmodell som är bättre anpassad till dagens snabbrörliga verklighet.Läs merFöretag som styrs enligt Beyond Budgeting blir mer framgångsrika. Både jämfört med tidigare och med jämförbara företag.Knut Fahlén redogör med teori om ekonomi- och verksamhetsstyrning och praktiska exempel hur du tillämpar Beyond Budgeting i ditt företag. Exemplen beskriver hur företag på olika sätt förändrat sina styrmodeller till att bli mer dynamiska. De har därmed lämnat mycket av den traditionella budgetens fasta årliga planeringshorisont med tillbakablickande uppföljning och hierarkiskt organiserad ledning.Boken riktar sig till dig som arbetar med ekonomi- och verksamhetsstyrning, oberoende av bransch och storlek på företag, och vill göra den mer konkurrenskraftig och hållbart lönsam.Om författarnaKnut Fahlén är verksam som managementkonsult på Ekan Management och har doktorerat i företagsekonomi. Sedan 2010 är han aktiv som föreläsare och inspiratör inom området Beyond Budgeting och nätverket Beyond Budgeting Round Table (BBRT).

216 sidor. Utgiven. Beyond Budgeting i praktiken : vägledning till dynamisk ekonomi- och verksamhetsstyrning / Knut Fahlén.

Fahlén, Knut, 1965- (författare) ISBN 9789147112265 1. uppl.

RELATERADE BÖKOR