Möte med det profetiska

Möte med det profetiska - Paul Ang, Christina Ang | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Paul Ang, Christina Ang
DIMENSIONERA
8,42 MB
FILNAMN
Möte med det profetiska.pdf
ISBN
2745700897076

BESKRIVNING

Möte med det profetiska innehåller andliga insikter som Paul och Christina Ang har fått under sina profetiska resor i Herrens tjänst. Du får del av deras lärdomar och djupa bibliska sanningar som de samlat under mer än tjugofem år. De har uppenbarats genom en nära relation med Gud. Boken undervisar om den profetiska tjänsten och vilka som är kallade till att vara profeter. Författarna tar upp hur man får sin kallelse och hur man kan fungera i det profetiska. Andliga uppenbarelser varvas med spännande vittnesbörd, vilket gör boken intressant och läsvärd. Paul och Christina Angs profetiska budskap har hjälpt många församlingar och människor upp till nya nivåer, andliga genombrott och större mognad. Vår bön är att du ska bli välsignad och växa när du läser boken.Paul & Christina Ang är uppskattade predikanter och författare. De har sammanlagt skrivit sju böcker. De reser, undervisar och betjänar i profetkonferenser i många länder, bland annat Sverige. Paret bor i Kuala Lumpur, Malaysia.

Hur det går och är med världen verkar ovidkommande. Några egentliga profetiska uppmaningar saknas.

Några egentliga profetiska uppmaningar saknas. En tillstymmelse till sanningssägande skymtar dock på "4th Time Arround".

RELATERADE BÖKOR