Rymdresan

Rymdresan - Christer Fuglesang | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christer Fuglesang
DIMENSIONERA
3,75 MB
FILNAMN
Rymdresan.pdf
ISBN
6668494374083

BESKRIVNING

När Markus och Mariana kommer tillbaka från sommarlovet hittar de ett meddelande från farbror Albert. Han vill att de ska komma så fort som möjligt. Farbror Albert brukar alltid ha något spännande på gång, men inte kunde de ana att han byggt en alldeles egen rymdraket. Plötsligt är de tre på väg rätt ut i universum där tyngdlöshet, svarta hål och stjärnor överträffar deras vildaste fantasier. Farbror Albert har lovat att de ska vara tillbaka en timme efter att de startat, i tid till middagen. Men hur ska det gå till? De har ju redan varit borta i en vecka Astronauten Christer Fuglesangs barnbok Rymdresan med färgsprakande illustrationer av Alvaro Tapia kom ut första gången 2010 och har tryckts i flera upplagor. Denna omarbetade version har en uppdaterad faktadel och kommer ut lagom till att Fuglesangs spännande rymdberättelse om tid och rum är aktuell som biofilm.

112,00 kr Frakt per order 69,00 kr . Detta pris gäller för medlemmar.

Bra priser och snabb leverans. When a great deal means a great deal! Astronauten Christer Fuglesangs barnbok "Rymdresan" ska filmatiseras.

RELATERADE BÖKOR