Sex nyanser av Gud : livsberättelser i Bibeln

Sex nyanser av Gud : livsberättelser i Bibeln - Leif Carlsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leif Carlsson
DIMENSIONERA
6,73 MB
FILNAMN
Sex nyanser av Gud : livsberättelser i Bibeln.pdf
ISBN
7795812657765

BESKRIVNING

De flesta föredrar en gudsbild som betonar kärlek, tolerans och ickevåld. Men hur går det ihop med Gamla testamentets alla våldsamma och irrationella bilder av Gud ? Leif Carlsson belyser sex besvärande nyanser av Gamla testamentets Gud. Hur uppfattade människorna sin Gud och hans handlingar? Och hur kan vi idag läsa och tolka alla de bibeltexter som tycks motsäga det kristna kärleksbudskapet? Carlsson återberättar historierna, sätter dem i sitt sammanhang och hjälper läsaren få en bredare förståelse för Bibelns olika nyanser av Gud.Leif Carlssons tolkningar och iakttagelser är träffsäkra och gör Gamla Testamentets tankegångar mer levande och förståeliga och bokens avslutande samtalsfrågor är både utmanande och viktiga. Roger Bengtsson i IKON1931. Läs hela recensionen här Tillvaron är komplicerad, och Gud är ofta svår att förstå. Det här vet varje ärlig människa av egen erfarenhet. Utifrån sex berättelser från Gamla testamentet ställs berättigade frågor om den Gud som vi tror är alltigenom god. Varje avsnitt avslutas med väsentliga frågor att fundera vidare över. Ja, Gud är Gud och kan aldrig helt omfattas av det mänskliga intellektet. Ändå stärker den här boken förvissningen om att han är värd att lita på. Janne Carlsson i Dagen

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Sex nyanser av Gud. 4 February, 2020.

... sätter dem i sitt sammanhang och hjälper läsaren få en bredare förståelse för Bibelns olika nyanser av Gud. Sex nyanser av Gud livsberättelser i Bibeln .

RELATERADE BÖKOR