Gaia orakelkort

Gaia orakelkort - Toni Carmine Salerno | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Toni Carmine Salerno
DIMENSIONERA
9,26 MB
FILNAMN
Gaia orakelkort.pdf
ISBN
9647111364125

BESKRIVNING

En gång för länge, länge sedan bröt ljuset från skapelsens ursprungliga materia igenom och skapade den starkt strålande händelse, genom vilken vårt universum föddes. Det var här tiden startade och satte kurs mot en ändlös resa genom den ständigt expanderande rymden. I sitt första skede var universum bara ett hav av partiklar som flöt genom tid och rum. Men livets osynliga hjul var redan i rörelse och havet av partiklar blev med tiden ett hav av stjärnor från vilket Gaia, vår jord, föddes. Hon är ett väsen som lever och andas, vår gudinna, vår moder och vår spegelbild. Gaia orakelkort kommer att leda dig i rätt riktning och hjälpa dig att finna de svar som du söker. – 45 Gaiainspirerade bilder skapta för att ge frid och healing.– 45 djupa, kraftfulla budskap som erbjuder vägledning och klarhet.– 45 självstärkande affirmationer som hjälper dig att uppnå dina drömmar.

Ärkeänglarnas orakelkort innehåller 45 vackra kort med budskap från 15 olika ärkeänglar. Änglarna är kraftfulla, visa och kärleksfulla budbärare som kan hjälpa ... Gaia orakelkort - Guidance, Affirmations, Transformations - Toni Carmine Salerno En gång för länge, länge sedan bröt ljuset från skapelsens ursprungliga materia igenom och skapade den starkt strålande händelse, genom vilken vårt universum föddes. Gaia orakelkort kommer att leda dig i rätt riktning och hjälpa dig att finna de svar som du söker.

Det var här ... Gaia orakelkort (på Svenska) Finn de svar du söker. 288 kr.

RELATERADE BÖKOR