Gaia orakelkort

Gaia orakelkort - Toni Carmine Salerno | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Toni Carmine Salerno
DIMENSIONERA
11,16 MB
FILNAMN
Gaia orakelkort.pdf
ISBN
2687053646544

BESKRIVNING

En gång för länge, länge sedan bröt ljuset från skapelsens ursprungliga materia igenom och skapade den starkt strålande händelse, genom vilken vårt universum föddes. Det var här tiden startade och satte kurs mot en ändlös resa genom den ständigt expanderande rymden. I sitt första skede var universum bara ett hav av partiklar som flöt genom tid och rum. Men livets osynliga hjul var redan i rörelse och havet av partiklar blev med tiden ett hav av stjärnor från vilket Gaia, vår jord, föddes. Hon är ett väsen som lever och andas, vår gudinna, vår moder och vår spegelbild. Gaia orakelkort kommer att leda dig i rätt riktning och hjälpa dig att finna de svar som du söker. – 45 Gaiainspirerade bilder skapta för att ge frid och healing.– 45 djupa, kraftfulla budskap som erbjuder vägledning och klarhet.– 45 självstärkande affirmationer som hjälper dig att uppnå dina drömmar.

Tillsammans med kortleken får du även en guidebok som hjälper dig komma till djupare insikter. Orakelkort Här hittar du orakelkort för daglig vägledning och tolkning. Tillbaka till toppen.

Budskap från dina änglar (orakelkort) Dessa kort hjälper dig att ta reda på ditt exakta livsmål, om någon är din själsfrände, vad du ska göra med din jobb- och ... Gaia orakelkort kommer att leda dig i rätt riktning och hjälpa dig att finna de svar som du söker. - 45 Gaiainspirerade bilder skapta för att ge frid och healing.

RELATERADE BÖKOR