Så länge hjärtat slår : bejaka din andliga längtan

Så länge hjärtat slår : bejaka din andliga längtan - Tommy Dahlman | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tommy Dahlman
DIMENSIONERA
10,45 MB
FILNAMN
Så länge hjärtat slår : bejaka din andliga längtan.pdf
ISBN
3199755142636

BESKRIVNING

Denna bok är tänkt som ett hjälpmedel till dig som är en ärlig sökare. Vi vet att mängder av svenskar ställer uppriktiga frågor om Gud. Jag vill ge dig min beskrivning av vad kristen tro innebär och hur du kan växa in i något som du redan längtar efter. Efter cirka 25 års erfarenhet av möten med människor har ingenting betytt så mycket för mig som att se människors utveckling när de bejakat den andliga längtan de burit på. Tidigare utgiven med titeln Det gäller ditt liv.Tommy Dahlman har under många år varit en flitigt anlitad talare och inspiratör i kyrkor och inom näringslivet. Tommys mycket efterfrågade böcker har nu gått ut i över 75 000 exemplar.

Det finns butiker med bara änglar, poesi upphöjer dem, sånger skrivs till deras ära, och massor av böcker handlar om änglar.

Kuvert ingår. Storlek 12 x 17 cm. Så länge hjärtat slår : bejaka din andliga längtan.

RELATERADE BÖKOR