Börja måla akvarell : tips och tekniker för att måla med vattenfärg

Börja måla akvarell : tips och tekniker för att måla med vattenfärg - Maury Aaseng | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maury Aaseng
DIMENSIONERA
11,81 MB
FILNAMN
Börja måla akvarell : tips och tekniker för att måla med vattenfärg.pdf
ISBN
5657591783458

BESKRIVNING

I den här boken får du lära dig allt du behöver veta för att börja måla akvarell, från de första penseldragen till den avslutande finishen. Boken börjar med att introducera alla grundläggande saker och material du behöver för att sätta igång, samt tipsa om hur du väljer rätt penslar, färger, sketchböcker och kanvasduk.Genom enkelt beskrivna övningar och steg för steg-metoder vägleds du i ditt målande och lär dig ett flertal vattenfärgstekniker. Du får också matnyttiga tips och råd om hur man målar landskap, solnedgångar, stilleben och porträtt. Med detaljerade och vackra illustrationer som guidar och inspirerar är Börja måla akvarell en perfekt introduktion för den som precis börjat måla med vattenfärg. MAURY AASENG tog examen i grafisk design vid University of Minnesota och flyttade sedan till San Diego där han inledde en karriär som illustratör. Som frilansare har han bland annat gjort illustrationer till läromedel och ungdomsromaner samt jobbat med att designa logotyper.

Det kan ju hända att man får måla hela tavlan mörk i olika nyanser. Något man kan tänka på här är att man ska täcka det som man ska täckas och slarva inte med det, mellanrum mellan färger är inte några fördelar. Då får man en tunn och fin linje, som skulle vara svår att måla fram på vanligt vis.

127 sidor; svensk text. I den här boken får du lära dig allt du behöver veta för att börja måla akvarell, från de första penseldragen till den avslutande finishen.

RELATERADE BÖKOR