Börja måla akvarell : tips och tekniker för att måla med vattenfärg

Börja måla akvarell : tips och tekniker för att måla med vattenfärg - Maury Aaseng | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maury Aaseng
DIMENSIONERA
10,2 MB
FILNAMN
Börja måla akvarell : tips och tekniker för att måla med vattenfärg.pdf
ISBN
8658756325300

BESKRIVNING

I den här boken får du lära dig allt du behöver veta för att börja måla akvarell, från de första penseldragen till den avslutande finishen. Boken börjar med att introducera alla grundläggande saker och material du behöver för att sätta igång, samt tipsa om hur du väljer rätt penslar, färger, sketchböcker och kanvasduk.Genom enkelt beskrivna övningar och steg för steg-metoder vägleds du i ditt målande och lär dig ett flertal vattenfärgstekniker. Du får också matnyttiga tips och råd om hur man målar landskap, solnedgångar, stilleben och porträtt. Med detaljerade och vackra illustrationer som guidar och inspirerar är Börja måla akvarell en perfekt introduktion för den som precis börjat måla med vattenfärg. MAURY AASENG tog examen i grafisk design vid University of Minnesota och flyttade sedan till San Diego där han inledde en karriär som illustratör. Som frilansare har han bland annat gjort illustrationer till läromedel och ungdomsromaner samt jobbat med att designa logotyper.

I den här boken får du lära dig allt du behöver veta för att börja måla akvarell, Jag började med att måla dom mörkaste delarna på dom. Jag använde mig av mycket färg vid just dom delarna innan jag begav mig åt där ljuset ska reflekteras.

När man målar med akvarellfärg så måste man först planera in var man vill ha de vita partierna, innan man börjar måla. Då är det en bra hjälp att använda maskeringsvätska eller maskeringstejp. Pris: 159 kr.

RELATERADE BÖKOR