Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex

Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
6,10 MB
FILNAMN
Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex.pdf
ISBN
7796898397575

BESKRIVNING

Bonniers stora bakbok är Sveriges nya stora standardverk inom bakning. Det är likriktaren och traditionsbäraren, men också inspiratören och kunskapskällan.Den samlar de bästa och mest populära recepten ur tidningen Allt om Mat, på alltifrån knäckebröd till bakelser. Det är här du hittar själva kärnrecepten – de recept som alla varianter har utgått ifrån – på bakvärldens klassiker som schackrutor, tekakor och wienerbröd, men också på nya favoriter som macarons, cake pops och cronuts.Här bjuds även på praktiska råd och information kring exempelvis olika mjölsorters egenskaper, hur man gräddar olika bakverk på bästa sätt och vad man ska tänka på under jäsningen. Boken är rikt illustrerad både med foton och teckningar på såväl råvaror och redskap som de färdiga slutresultaten.

Finns alltid BOKREA. Köp boken Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex av (ISBN: 9789174246742) hos BookOutlet.se Boken innehåller de mest populära recepten ur tidningarna Allt om Mat och Hembakat, på allt från knäckebröd till bakelser.

DAGENSINTEGRATION.SE. Lägg på den andra marängbottnen och servera. Bonniers stora bakbok - Sötebröd, surdegar och salta kex (Bonnier Fakta), ca 243 kr.

RELATERADE BÖKOR