Jag lär mig engelska och klockan

Jag lär mig engelska och klockan - Ingela P Arrhenius | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ingela P Arrhenius
DIMENSIONERA
8,79 MB
FILNAMN
Jag lär mig engelska och klockan.pdf
ISBN
6062477838745

BESKRIVNING

Hur säger man hej och vad heter veckodagarna på engelska? Rita visarna i klockan. Hur lång tid tar det att borsta tänderna?Jag lär mig är en serie aktivitetsböcker från 4 år. Här får du skriva, rita och klura. Övningarna och pysslen är illustrerade av Ingela P Arrhenius och utformade i samråd med pedagoger.I mitten finns två ark med fina klistermärken.

Rita visarna i klockan och hur lång tid tar det att borsta tänderna? Övningarna och pysslen är illustrerade av Ingela P Arrhenius och utformade i samråd med pedagoger. Lär dig engelska medan du sover. Denna video introducerar de viktigaste engelska ord och fraser och lär dig grammatik automatiskt.

Jag lär mig är en serie aktivitetsböcker från 4 år. Här får du skriva, rita och klura.

RELATERADE BÖKOR