Skarprättaren

Skarprättaren - Björn Hellberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Björn Hellberg
DIMENSIONERA
6,92 MB
FILNAMN
Skarprättaren.pdf
ISBN
4788224099589

BESKRIVNING

Som nybliven pensionär börjar Jack Gunnarsson ägna sig åt släktforskning. När han så får reda på att en av hans förfäder dömts till döden och avrättats grips han av en egendomlig besatthet. Han vill till varje pris luska ut så mycket som möjligt om den kusliga händelsen.I samma veva drabbas Staden av en skrämmande våldsvåg. Med ungefär ett dygns intervall utsätts traktens invånare för dödssyftande attacker, till synes helt utan urskillning. En alltmer frustrerad och förvirrad Jack Gunnarsson frågar sig om det på något makabert vis hänger samman med det som skedde på galgbacken flera hundra år tidigare.Har den obeveklige bödeln återkommit i en nutida skepnad?Skarprättaren är Sten Walls tjugonde fall och ett av dem som vållat den populäre kommissarien störst huvudbry.BJÖRN HELLBERG är sedan länge etablerad som en av Sveriges mest lästa kriminalförfattare. Han är dessutom en av världens främsta tennisexperter och har varit en av programledarna i SVT:s stora publiksuccé På spåret. På senare tid har han också synts i tv-rutan med sonen Eskil i TV4:s Sportcentralen."Alla händelser i boken skulle kunna vara sanna, ingenting känns svårt att acceptera. Det är ett ganska ovanligt fenomen inom kriminallitteraturen."Viola Kondracki, LitteraturMagazinet"Som vanligt skriver Hellberg medryckande och med sitt säregna, underhållande språkval. Som läsare tillåts man inte se lösningen förrän mot det absoluta slutet."Per Tviksta, VLT"Björn Hellbergs främsta tillgång är att han inte väjer för dagens samhällsproblem. Han väljer gärna aktuella ämnen för sina intriger. Och Sten Wall har med all rätt fått sin trogna läsekrets."Nisse Scherman, DAST"Björn Hellberg - utmärkt person- och miljöskildrare - presenterar ett flertal parallella berättelser. Spänningen hålls uppe i det längsta."Mats Garme, Ölandsbladet

Staden av en skrämmande våldsvåg, till synes helt utan urskillning. En alltmer frustrerad och förvirrad Jack Gunnarsson, som ägnar sig åt släktforskning frågar sig om det på något makabert vis hänger samman med… Skarprättaren förordnades vanligen Länsvis samt även i vissa större städer, helt beroende på marknaden.

BJÖRN HELLBERG är sedan länge etablerad som en av Sveriges mest lästa kriminalförfattare. Han är dessutom en av världens främsta tennisexperter och har varit en av programledarna i SVT:s stora publiksuccé På spåret. Anders Gustav Dalman.

RELATERADE BÖKOR