Att bo granne med ondskan : Sveriges förhållande till nazismen, Nazityskland och Förintelsen

Att bo granne med ondskan : Sveriges förhållande till nazismen, Nazityskland och Förintelsen - Klas Åmark | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Klas Åmark
DIMENSIONERA
10,7 MB
FILNAMN
Att bo granne med ondskan : Sveriges förhållande till nazismen, Nazityskland och Förintelsen.pdf
ISBN
2311214823679

BESKRIVNING

Ny, reviderad och utökad utgåva av det som kommit att betraktas som standardverket om Sverige under andra världskriget, den kritikerhyllade genomgången av vårt förhållande till Nazityskland, från Hitlers maktövertagande till Tysklands totala sammanbrott och freden sommaren 1945. I denna andra utgåva har Åmark gjort ett antal omarbetningar och tillägg. Ny litteratur har arbetats in, på ett antal punkter har faktauppgifter lagts till och några aktuella debatter kommenteras. Bland annat redovisar Åmark en undersökning rörande den infekterade frågan om kungahusets förhållande till Nazityskland.

Boken har 2 st läsarrecensioner. Att bo granne med ondskan Sveriges förhållande till nazismen, Nazityskland och Förintelsen. av Klas Åmark (E-media, E-bok, EPUB) 2016, Svenska, För vuxna Ny, reviderad och utökad utgåva av det som kommit att betraktas som standardverket om Sverige under andra världskriget, ... Vetenskapsrådet lämnade våren 2006 en redogörelse till regeringen för forskningen inom programmet.

En katolsk ikon som skänkte förfining och tog renässansens flärd till ett mörkt och torftigt Sverige. Pris: 49 kr. E-bok, 2016.

RELATERADE BÖKOR