Herregud & Co Mugg Förändra världen

Herregud & Co Mugg Förändra världen - Royne Mercurio | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Royne Mercurio
DIMENSIONERA
7,84 MB
FILNAMN
Herregud & Co Mugg Förändra världen.pdf
ISBN
4956758407991

BESKRIVNING

Ibland, ja ganska ofta, är det en paus, ett leende och en god kopp kaffe du behöver. Låt populära Herregud & Co påminna dig om att det är viktigt att stanna upp ibland för att sedan orka förändra världen. Eller ge bort den fina kaffemuggen och påminnelsen till en vän! Över 119 000 personer följer Herregud & Co på Facebook, och över 44 800 följer de små filurerna med äggögon på Instagram. Bakom de tecknade, tänkvärda och underfundiga ögonblicksbilderna ligger illustratören och kommunikatören Royne Mercurio. Han vill genom sina bilder påminna om att världen går att göra lite vackrare och lite varmare. Tidigare har Libris gett ut en bordsalmanacka, en väggkalender, en julkortsbok och en vykortsbok med illustrationer från Herregud & Co. I höst kommer en ny bordsalmanacka, en familjekalender och denna fina kaffemugg. Royne Mercurio är en bildintresserad trebarnspappa och kommunikatör i Svenska kyrkan i Linköpings domkyrkopastorat.

Skapa nytt konto. Visa mer av Herregud & Co på Facebook.

Description Additional information Description. Ibland, ja ganska ofta, är det en paus, ett leende och en god kopp kaffe du behöver.

RELATERADE BÖKOR