Japonism : Ikigai, skogsbad, wabi-sabi och mycket mer

Japonism : Ikigai, skogsbad, wabi-sabi och mycket mer - Erin Niimi Longhurst | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erin Niimi Longhurst
DIMENSIONERA
5,45 MB
FILNAMN
Japonism : Ikigai, skogsbad, wabi-sabi och mycket mer.pdf
ISBN
7182143324021

BESKRIVNING

Konsten att bli mer nöjd med livetDen här vackert illustrerade boken är den perfekta presenten till alla som är nyfikna på japansk livsfilosofi. Här får läsaren konkreta råd, inspirerade av japansk kultur och österländsk visdom, om hur man blir lyckligare och mer nöjd med sitt liv. Boken bygger på begrepp som är grundläggan de i det japanska sättet att leva, bland annat ikigai, syfte, som sägs vara en av hemligheterna bakom ett långt och lyckligt liv, och wabi-sabi och kintsugi, filosofier som värdesätter enkelhet och anspråkslöshet, balans och vikten av ett holistiskt synsätt. Här visar författaren också hur man enkelt kan föra in de här begreppen i sitt liv från japansk mat till skogsbad och konsten att arrangera blommor. Boken innehåller både recept och praktiska tips.***ERIN NIIMI LONGHURST en japansk-brittisk författare, bloggare och konsult inom sociala medier. På sin blogg, Island Bell, skriver hon om mat, resor och livsstil med fokus på japanska recept. Hon har också arbetat som översättare.

Japonism är den japanska konsten att bli mer nöjd med livet. Vad är ditt ikigai (syfte)? Hur kan du ... • Living wabi sabi av Taro Gold, 2005 • Wabi sabi style av James & Sandra Crowley, 2005 • Vignettes from a life: Living wabi sabi av John Louis Cimasi, 2015 • Wabi sabi: upptäck skönheten i det ofullkomliga av Oliver Luke Delorie, 2018 • Japonism: ikigai, skogsbad, wabi-sabi och mycket mer av Erin Niimi Longhurst, 2018 "Ikigai : Den japanska livskonsten till ett långt och lyckligt liv", eller "Japonism : ikigai, skogsbad, wabi-sabi och mycket mer" är båda läsvärda.

Vad är ditt ikigai (syfte)? Hur kan du använda dig av medveten närvaro fö... Japonism, Ikigai, Skogsbad, Wabi - Sabi och mycket mer. Av Erin Niimi Longhurst.Författaren är japansk/amerikansk.

RELATERADE BÖKOR