Japonism : Ikigai, skogsbad, wabi-sabi och mycket mer

Japonism : Ikigai, skogsbad, wabi-sabi och mycket mer - Erin Niimi Longhurst | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erin Niimi Longhurst
DIMENSIONERA
4,88 MB
FILNAMN
Japonism : Ikigai, skogsbad, wabi-sabi och mycket mer.pdf
ISBN
8823600330284

BESKRIVNING

Konsten att bli mer nöjd med livetDen här vackert illustrerade boken är den perfekta presenten till alla som är nyfikna på japansk livsfilosofi. Här får läsaren konkreta råd, inspirerade av japansk kultur och österländsk visdom, om hur man blir lyckligare och mer nöjd med sitt liv. Boken bygger på begrepp som är grundläggan de i det japanska sättet att leva, bland annat ikigai, syfte, som sägs vara en av hemligheterna bakom ett långt och lyckligt liv, och wabi-sabi och kintsugi, filosofier som värdesätter enkelhet och anspråkslöshet, balans och vikten av ett holistiskt synsätt. Här visar författaren också hur man enkelt kan föra in de här begreppen i sitt liv från japansk mat till skogsbad och konsten att arrangera blommor. Boken innehåller både recept och praktiska tips.***ERIN NIIMI LONGHURST en japansk-brittisk författare, bloggare och konsult inom sociala medier. På sin blogg, Island Bell, skriver hon om mat, resor och livsstil med fokus på japanska recept. Hon har också arbetat som översättare.

Finns i lager. Köp Japonism : Ikigai, skogsbad, wabi-sabi och mycket mer av Erin Niimi Longhurst på Bokus.com. Japonism: ikigai, skogsbad, wabi-sabi och mycket mer Japonism är den japanska konsten att bli mer nöjd med livet.

Undertitel: ikigai, skogsbad, wabi-sabi och mycket mer. Av: Longhurst, Erin Niimi ... 2015-apr-10 - Denna pin hittades av Kvarnbyskolan2 Bibliotek.

RELATERADE BÖKOR