Baka i långpanna : från kärleksmums till chokladpavlova

Baka i långpanna : från kärleksmums till chokladpavlova - Kristina Eriksson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Eriksson
DIMENSIONERA
7,13 MB
FILNAMN
Baka i långpanna : från kärleksmums till chokladpavlova.pdf
ISBN
1879112984285

BESKRIVNING

Det är roligt att baka i långpanna! Det känns generöst och är ett praktiskt och smidigt sätt att baka till många.Det här är en bok fylld av söta bakverk som man kan göra i en långpanna. Några av de 50 recepten är klassiker som kärleksmums, morotsrutor och citronrutor, men ofta gjorda med en ny twist. De flesta recepten är helt nya. Ibland är de baserade på gamla hederliga smaker som kanel, kardemumma, jordgubb, bittermandel och choklad, men här finns också smaksättningar och ingredienser som smördeg, nutella, marshmallowfluff, flädersaft, Philadelphiaost, kokoschips och pekannötter.Exempel på recept i boken är Brownies med jordnötskola och mjölkchokladganache, Hallon- och rabarberrutor med mandelsmultäcke, Äppelbullar med kokostäcke, Kalljästa hallonsnurror i långpanna, Smördegsflarn med hasselnötscrème och nektariner, Skurna chocolate chip cookies med cashewnötter, Cheesecakerutor med dulce de leche och chokladtäcke, Chokladrutor med smörkräm och chokladcrisp, Mandeltårta med vit chokladmousse, Godaste plommonrutorna med vit choklad och kardemumma, Blåbärsrutor med Philadelphia- och citronfyllning, Citronrutor de luxe, Godaste kärleksmumsen, Sockriga kanelrutor, Ljuvliga hasselnötsrutor med nougat, Äppel- och lingonrutor med mandelmassa, Nutella- och jordgubbsrutor, Morotsrutor med fläderfrosting, Chokladpavlova med chokladkräm och björnbär, Vit kladdkaka med Philadelphia- och gräddfrosting och hallon, Cinnamon buns med frosting i långpanna.

Vad är smidigare att bjuda på om det vankas kalas än en långpannekaka? Här hittar du kakor som räcker till många eller som går utmärkt att frysa in. Då passar det perfekt att baka i långpanna. Snabbt, smidigt och lika festligt.

fördes jag tillbaka till det ljuva 70-talet och ett hus med härliga dofter när jag kom hem från skolan, mamma hade bakat något gott igen och oftast i långpanna, sånt som kärleksmums och silviakaka och det är precis vad den här bakboken innehåller men ... Att baka i långpanna är ju väldigt smidigt eftersom det blir mycket på en gång, perfekt om man ska baka till många. Baka i långpanna - från kärleksmums till chokladpavlova innehåller massor av recept som är anpassade just till långpannan..

RELATERADE BÖKOR