Panikångest och depression : frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar

Panikångest och depression : frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar - Christian Dahlström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christian Dahlström
DIMENSIONERA
12,56 MB
FILNAMN
Panikångest och depression : frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar.pdf
ISBN
8570381431135

BESKRIVNING

Kan man bli fri från panikångest? Varför blir man deprimerad? Hur går psykoterapi till? Var kan man söka hjälp? Trots att panikångest och depression är några av våra vanligaste sjukdomar vet de flesta fortfarande alldeles för lite om dem och det är lätt att känna sig handfallen när man kommer i kontakt med sin egen eller andras psykiska ohälsa. Det är då den här boken behövs.Christian Dahlström ger raka svar på de vanligaste frågorna om panikångest och depression. Efter att själv ha drabbats av båda sjukdomarna såg han behovet av att samla och sprida information om dem. Christian arbetar som copywriter och frilansskribent och är mycket aktiv på sociala medier, där han debatterar och informerar om psykisk hälsa."Jag tycker den är jättebra! Jag har läst den från pärm till pärm och har inte hittat någonting som inte är rätt, det är schysst information. Jag skulle tycka om ifall den fanns tillgänglig på akutmottagningar."Marie Åsberg, seniorprofessor och en av världens främsta depressionsforskare"En av de mest tillgängliga och lättlästa böckerna inom psykiatri idag. En mycket informativ och användbar bok även för professionen psykiatri!"Martin Schalling, professor vid Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset"...jag tror att många som har drabbats av depression eller panikångest kommer att ha god hjälp av boken". Inger Alestig, Dagen"Jag rekommenderar verkligen denna boken till alla. Oavsett om du själv är drabbad eller om du har en anhörig som är drabbad. Mer kunskap gynnar alla"! Sara Modigh, bloggplatsen.se Kerstin Brunnberg intervjuade Christian i programmet "En bok, en författare". Klippet kan ni se här.Den som vill få en snabb och kortfattad översikt av psykisk ohälsa ska läsa den här boken. En stor del av tillfrisknandet består i att få kontroll över sig själv, och den som vet mer om sin sjukdom har kommit en bit på väg. Arvid Lagercrantz

Köp boken Panikångest och depression : frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar hos oss! Köp 'Panikångest och depression : frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar' nu. Kan man bli fri från panikångest? Varför blir man deprimerad? Christian Dahlström ger raka svar på de vanligaste frågorna om panikångest och depression.

Tillsammans med författaren Rebecca Anserud gör Christian en mycket uppskattad podcast, Psykpodden, där de bland annat talar om bipolär sjukdom, depression, ångest och ADHD. 2014, Flexband. Köp boken Panikångest och depression : frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar hos oss! Köp 'Panikångest och depression : frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar' nu.

RELATERADE BÖKOR