Japanska för nybörjare textbok

Japanska för nybörjare textbok - Adam Beije | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Adam Beije
DIMENSIONERA
8,55 MB
FILNAMN
Japanska för nybörjare textbok.pdf
ISBN
1606596684587

BESKRIVNING

Japanska för nybörjare vänder sig till dig som saknar förkunskaper i japanska och som studerar i vuxenutbildning eller i gymnasieskolan. Bokens mål är att lära ut talad japanska i vanliga vardagssituationer, vilket innebär att inte enbart den artiga stilen lärs ut utan även den familjära. Samtidigt får läsaren en gedigen kunskap om det japanska språkets struktur, en vana att tänka grammatiskt och kulturellt annorlunda.I Japanska för nybörjare arbetar du med hörförståelse, läsförståelse samt muntlig och skriftlig färdighet. Boken omfattar tretton avsnitt med dialoger och texter. Dessa följs av olika typer av övningar till vilka facit finns i slutet.Faktatexter på svenska beskriver livet och kulturen i Japan, bl.a. landet, maten, skola och utbildning, tideräkning och religioner. Tillsammans med många färgfoton ger texterna en god bild av det japanska samhället.Obs! Cd finns men köps separat.

Stor vikt läggs vid det som i ordförråd, uttal och grammatik är särskilt svårt för en svenskspråkig nybörjare. Boken omfattar tolv avsnitt, som är upplagda efter samma modell: korta dialoger, ord- och frasförråd, elementära grammatiska moment, övningar och repetition av föregående avsnitt. Japanska för nybörjare textbok (jpn) av Adam Beije.

Grammatikdelen följs av olika typer av övningar lämpade för individuella studier eller i grupp. Japanska för nybörjare textbok av Adam Beije häftad, 2012, Svenska, ISBN 9789174346619. Japanska för nybörjare vänder sig till dig som saknar förkunskaper i japanska och som studerar i vuxenutbildning eller i gymnasieskolan.

RELATERADE BÖKOR