Tarot : själens spegel

Tarot : själens spegel - Gerd Ziegler | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gerd Ziegler
DIMENSIONERA
8,53 MB
FILNAMN
Tarot : själens spegel.pdf
ISBN
1576738097622

BESKRIVNING

Denna bok har länge varit en av de mest populära tarotböckerna. Den visar olika sätt att arbeta med tarotkorten, hur de kan hjälpa dig i din inre utveckling och ge råd och nya infallsvinklar i ditt beslutsfattande. Korten symboliserar en inre verklighet som fungerar som en spegel som reflekterar ditt växande. Boken bygger på Aleister Crowleys Thoth Tarot men kan även användas tillsammans med andra lekar.

Tarot : själens spegel Bli den första att recensera den här produkten. 169 kr Lagerstatus: I lager.

Den visar olika sätt att arbeta med tarotkorten, hur de kan hjälpa dig i din inre utveckling och ge råd och nya infallsvinklar i ditt beslutsfattande. Tarot : själens spegel. Tarot : själens spegel Bli den första att recensera den här produkten.

RELATERADE BÖKOR