Ester Tagg och Tistelgorms hemlighet

Ester Tagg  och Tistelgorms hemlighet - Linn Åslund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linn Åslund
DIMENSIONERA
5,20 MB
FILNAMN
Ester Tagg och Tistelgorms hemlighet.pdf
ISBN
4611453246377

BESKRIVNING

Ester och besättningen på piratskeppet Den flygande holländaren på väg till Hundbukten för att rädda Amelia Sorgmantel. Hon är den enda som kan berätta var Esters föräldrar är, och Ester hoppas att hennes dröm om att återförenas med sin mamma och pappa äntligen kan bli sann.Men så snart Den flygande holländaren landar i Hundbukten får kapten Stålhjärta veta att de måste åka vidare till slottet Tistelgorm, ett slott som är byggt av plankorna och virket från alla skepp som gått på grund utanför den karga ön. Vad är det som pågår? Varför vill Sorgmantel att de ska komma till olika ställen hela tiden? Och kommer de någonsin att hitta Esters försvunna föräldrar?Ester Tagg och Tistelgorms hemlighet är den tredje, avslutande delen i trilogin om piratflickan Ester Tagg.

Jag vill ha månadens fantasy med lästips varje månad. Barnboksförfattare och facköversättare. Debuterade 2018 med Ester Tagg och Den flygande holländaren, den första delen i en steampunktrilogi för lågstadieåldern.

Ester Tagg och Tistelgorms hemlighet är den tredje, avslutande delen i trilogin om piratflickan Ester Tagg. Kategoriat.

RELATERADE BÖKOR