Yoga Girl : Att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta

Yoga Girl : Att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta - Rachel Brathen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rachel Brathen
DIMENSIONERA
9,95 MB
FILNAMN
Yoga Girl : Att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta.pdf
ISBN
7308685777993

BESKRIVNING

Yoga Girl – att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärtaSvenska Rachel Brathen, känd som Yoga Girl, har på kort tid blivit en internationell yogalebrity världen över. En miljon följer henne troget på Instagram för att få en glimt av hennes inspirerande, hippa och sunda liv på den västindiska ön Aruba. Följ med på hennes resa från en kaotisk och självdestruktiv tonårstid till en vardag där yoga och meditation är en stor del av livet.Yoga Girl är en inspirerande och bildrik bok med yoga och läckra recept plåtade i vackra miljöer. I sin bok berättar Rachel om sitt liv, hur hon upptäckte yogan och om vägen till ett friare och sundare liv. Du behöver inte leva på något särskilt sätt för att vara en yoga girl eller boy – yoga är för alla. Allt du behöver göra är att lära dig att lyssna på din kropp och känna in vad just du behöver, utan att jämföra dig med andra. Börja där du är, gör vad du kan av det du har – och börja nu!Varje kapitel inleds med en personlig text där Rachel beskriver sin livsfilosofi och berättar om hur yogan kom in i hennes liv och tog henne dit hon är i dag. Du hittar praktiska yogaövningar som anknyter till texten och enkla recept på smoothies, sallader och juicer.Ur innehållet:Att ta hand om kroppen och leva hälsosamt – älska din kropp så att du kan förändra den, förändra den inte så att du kan älska denFölj dina drömmar! Tro på dig själv och lita på din förmågaHelande och läkande yogaAndning och meditation. Hur du tar med dig yogan in i ditt vardagsliv

Skickas inom 3-6 vardagar. Köp Meditation & Yoga : vägen till ett bättre jag av Lindasofie Evasdotter på Bokus.com.

Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet Yoga Girl: Att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta (Danskt band, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 6 butiker SPARA på ditt inköp nu! Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta Svenska Rachel Brathen, känd som Yoga Girl, har på kort tid blivit en internationell yogalebrity världen över. En miljon följer henne troget på Instagram för att få en glimt av hennes inspirerande, hippa och sunda liv på den västindiska ön Aruba. Att finna balanser : en bok om undervisningsyrket bok - Lars-Åke Kernell .pdf Att förebygga mobbning i skolan Roger Ellmin pdf Att reformera välfärdsstaten : NBER-rapporten 2 : amerikanskt perspektiv på den svenska modellen : Konjunkturrådets rapport 2006 Richard B Freeman pdf Pris: 159 kr.

RELATERADE BÖKOR