Närmare något

Närmare något - Simon Krohn | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Simon Krohn
DIMENSIONERA
6,79 MB
FILNAMN
Närmare något.pdf
ISBN
4126176937931

BESKRIVNING

Yoga förknippas ofta med vighet, hälsa och stresshantering, men de flesta har ändå en känsla av att yoga är långt mer och djupare än så. Men vad är denna djupare nivå? Och hur kan yogaställningar och meditationsövningar vara av existentiell betydelse?    Närmare något är en introduktion till de filosofiska tankar som ligger till grund för yogatraditionen. Filosofin tar utgångspunkt i människans ständiga ängslan och visar en väg till insikt och frid. Vägen leder djupt in i dig själv. Det handlar definitivt inte bara om välbefinnande och du får räkna med att din självuppfattning skakas om i grunden.Du behöver varken utöva yoga eller tro på reinkarnation för att kunna känna igen dig i tankarna. Den indiska visdomen framställs på ett sätt som kan kopplas direkt till vårt moderna västerländska liv och samtidigt är troget den ursprungliga filosofin.

Read reviews from world's largest community for readers. Yoga förknippas ofta med vighet, hälsa och stresshantering, men de flesta ha... Kustbevakningen ser något skvalpa runt i havet - tittar närmare och vänder båten snabbt.

Ulf Hansson 3,108 views Svensken något närmare drömjobbet. av Emma Gårdsäter.

RELATERADE BÖKOR