Det kallas kärlek

Det kallas kärlek - Carin Holmberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carin Holmberg
DIMENSIONERA
12,74 MB
FILNAMN
Det kallas kärlek.pdf
ISBN
6618303201569

BESKRIVNING

En modern oumbärlig klassiker. Carin Holmbergs avhandling beskriver hur några unga par utan barn tolkar varandra och sig själva utifrån samhällets föreställningar om manligt och kvinnligt. Det är en bok som alla borde läsa - en bok som är en guide, en ögonöppnare, en tröst och en inspiration i ett samhälle där könsrollerna stjäl vår frihet, varje dag.

Hon påpekar att det vi uppfattar som starka bilder Helvetet jag kallade kärlek är en självbiografisk roman om hur destruktiv kärlekens kraft kan vara, om att hamna i ett helvete och hur du kan hitta styrkan att ta dig därifrån. Lena Bivners debutroman är en uppriktig berättelse som bygger på erfarenheter från en drygt fem år lång relation, en tillvaro som pendlade mellan ömhet och aggression, värme och kyla och där ljuva ... Det kallas kärlek en socialpsykologisk studie om kvinnors underordning och mäns överordning bland unga jämställda par av Carin Holmberg ( Bok ) 2003, Svenska, För vuxna Det kallas kärlek book.

Johanna Lindqvist ... 2001, Pocket. Köp boken Det kallas kärlek hos oss! Det kallas kärlek Carin Holmberg (Pocket) Tipsa en vän 55 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR