Savannens lag

Savannens lag - Erin Hunter | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erin Hunter
DIMENSIONERA
5,27 MB
FILNAMN
Savannens lag.pdf
ISBN
5218058165091

BESKRIVNING

HÖR DU VRÅLEN FRÅN BRAVELANDS?  Savannens lag har brutits. Ledarelefanten Stora modern har blivit mördad och Bravelands står på randen till kaos babianen Gadd smider mörka ränker och lejonflockens grymme härskare Titan dödar urskillningslöst. Inte ens vädret är som vanligt, ena stunden piskar regnet ner för att i nästa avlösas av en hetta som är svår att härda ut.    Tre av Bravelands modiga unga hjältar babianen Tagg, elefanten Himmel och lejonet Orädd, försöker på var sitt håll göra sitt bästa för att rädda situationen. Men för att ha en chans att lyckas måste de skynda, tiden är knapp och hopplösheten och rädslan brer ut sig alltmer över den tidigare så fridfulla savannen   Upptäck andra delen i den spännande djur-fantasyserien Bravelands! Den bästsäljande författaren Erin Hunter som även skriver succéserien Warriors, har skapat en ny episk värld där vi får följa tre olika djur genom en kamp på liv och död. Välkommen in i vildmarken!

En sak som jag har lärt mig av böckerna är att ingen går säker. Längtar tills fortsättningen kommer.

Inte ens vädret är som vanligt, ena stunden piskar regnet ner för att i nästa avlösas av en hetta som är svår att härda ut. Savannens lag har brutits. Ledarelefanten Stora modern har blivit mördad och Bravelands står på randen till kaos - babianen Gadd smider mörka ränker och lejonflockens grymme härskare Titan dödar urskillningslöst.

RELATERADE BÖKOR