På egna ben

På egna ben - Josefin Wiking | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Josefin Wiking
DIMENSIONERA
7,78 MB
FILNAMN
På egna ben.pdf
ISBN
3338111994245

BESKRIVNING

Sofia har just tagit examen och börjat sin första anställning som sjuksköterska på en akutvårdsavdelning. Hon kämpar för att göra sitt bästa för patienterna samtidigt som rollen som sjuksköterska ställer krav hon inte kunnat föreställa sig. Arbetets karaktär och kulturen på avdelningen tvingar henne att möta sina egna begränsningar och rädslor och ompröva sina egna ideal. Berättelsen om Sofias första veckor i yrkeslivet ställer många avgörande frågor - bland dem den återkommande frågan om sjuksköterskors arbetsvillkor, men också om kvinnors sätt att ta ansvar och risken för utbrändhet. Allvar och komik avlöser varandra när läsaren ges en unik inblick i svensk samtida sjukvård såsom den aldrig tidigare skildrats. "En omtumlande läsning där jag lätt lever mig in i Sofias känsla av ansvar för patienterna och blandningen av frustrerande vanmakt och stress... Sjuksköterskans arbete framställs på ett sätt som är både verklighetsnära och befriande desillusionerat." Författarcentrum Östs lektörstjänst

Skickas inom 7-10 vardagar. Köp På egna ben av Josefin Wiking på Bokus.com.

Projektet anordnas av Hållbart resande väst och Göteborgs stad. Magnus Uggla tolkar Carola - På egna ben i Så mycket bättre 2019. Lyrics of PÅ EGNA BEN by Carola: På egna ben på egen hand, Och du ska få se att jag kan ro i land, Jag har gått din väg steg för steg, Men du ska få se att ... I Varberg anordnas På egna ben, en tävling vars främsta syfte är att få barn att själva vilja ta sig till skolan med cykel och sprida de nya vanorna till resten av familjen. På egna ben Förord . Förord .

RELATERADE BÖKOR