Dialogkompetens - för utveckling i arbetsliv och samhälle

Dialogkompetens - för utveckling i arbetsliv och samhälle - Lena Wilhelmson, Marianne Döös | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Wilhelmson, Marianne Döös
DIMENSIONERA
8,6 MB
FILNAMN
Dialogkompetens - för utveckling i arbetsliv och samhälle.pdf
ISBN
1995313395517

BESKRIVNING

Dialogkompetens för utveckling i arbetsliv och samhälle är en introduktion för den som vill använda samtalet och dialogen i organisations- och samhällsutvecklande sammanhang. Att mötas genom att göra olika perspektiv synliga, att samtala om de faktiska arbetsuppgifterna och att hjälpa varandra att sätta in dessa i ett större sammanhang, att få överblick och se sin roll i helheten är exempel på vad dialogiska gruppsamtal kan användas till. Dialog kan användas för att utveckla och förändra olika verksamheter.Författarna Lena Wilhelmson och Marianne Döös tar upp begrepp, idéer och tankar om vad det innebär att samtala dialogiskt i grupp. De ger sin syn på hur det går till när människor – individuellt och gemensamt – lär genom erfarenhet och tar upp hur förändring av perspektiv kan ses som en drivkraft för lärande. Boken beskriver vad som menas med dialogkompetens och hur en sådan kan tränas upp. Här finns även praktiska råd för den som vill arrangera dialogiska gruppsamtal.??Den nya upplagan innehåller mindre uppdateringar av text och litteraturlista.

Att mötas genom att göra olika perspektiv synliga, att samtala om de faktiska arbetsuppgifterna och att hjälpa varandra att sätta in dessa i ett större sammanhang, att få överblick och se sin roll i helheten ... Dialogkompetens för utveckling i arbetsliv och samhälle är en introduktion för den som vill använda samtalet och dialogen i organisations- och samhällsutvecklande sammanhang. Dialogkompetens för utveckling i arbetsliv och samhälle av Lena Wilhelmson Marianne Döös ( Bok ) 2012, Svenska, För vuxna Ämne: Inlärning, Kognitiv psykologi, Psykologi, Pedagogik, Pedagogisk psykologi, Undervisning, Arbetspsykologi, Tillämpad psykologi, Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom dialogkompetens för utveckling i arbetslivet Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

Det räcker inte att lärare är experter på elever med hörselnedsättningar på var de ska sitta i klassrummet, vilken teknik de behöver eller vilken hörselmiljö som är bäst för dem, säger forskaren Ann-Christine Wennergren. med att uppmuntra hälsa och minimera ohälsa. Detta är en avgörande faktor för att kunna rekrytera, utveckla och behålla rätt kompetens samt en avgörande verksamhetsförutsättning i ett alltmer föränderligt arbetsliv.

RELATERADE BÖKOR