Åttio dagar röd

Åttio dagar röd - Vina Jackson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Vina Jackson
DIMENSIONERA
6,53 MB
FILNAMN
Åttio dagar röd.pdf
ISBN
6622597858647

BESKRIVNING

Åttio dagar röd är oemotståndlig erotisk och sensuell berättelse i samma anda som Femtio nyanser-serien. Romantisk, vågad och omöjlig att lägga ifrån sig. Boken är fortsättningen på succétitlarna Åttio dagar gul och Åttio dagar blå.Den världsberömda violinisten Summer återvänder till London, platsen där allt började för henne. Fri och singel i storstaden ger hon sig in i flera heta kärleksäventyr, men när hennes ovärderliga fiol blir stulen träffar hon genom ödets nyck återigen den karismatiske Dominik.De är besatta av varandra, det kan ingen av dem förneka. Men historien har satt sina spår och de inser att kärlek och passion inte alltid går hand i hand...VINA JACKSON är pseudonym för två etablerade författare. Åttio dagar-serien är deras första samarbetsprojekt.Den fjärde delen Åttio dagar bärnsten utkommer i januari 2014.

Summer - ung, vacker, sensuell och begåvad violinist - är fången i en trist relation med en man som är ointresserad av erotik. Åttio dagar röd är oemotståndlig erotisk och sensuell berättelse i samma anda som Femtio nyanser-serien. Romantisk, vågad och omöjlig att lägga ifrån sig.

Boken är fortsättningen på succétitlarna Åttio dagar gul och Åttio dagar blå

RELATERADE BÖKOR