Poio och Läslingarna

Poio och Läslingarna - Daniel Senn | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daniel Senn
DIMENSIONERA
11,41 MB
FILNAMN
Poio och Läslingarna.pdf
ISBN
1736131963869

BESKRIVNING

Poio & Läslingarna handlar om ett troll som inte kan läsa och hur de snälla små läslingarna hjälper trollet. Boken bör köpas tillsammans med det banbrytande lässpelet Poio, i App Store eller Google Play. Innan barnet läser boken på egen hand bör han eller hon öva på läsningen genom att spela spelet på en surfplatta och då helst ta sig igenom alla tre kapitel. Lässpelet Poio kan laddas ner för 199 kr till iPad/Iphone här: http://goo.gl/9fnRKw och till Android-enheter här: goo.gl/npxjeG.Läs mer om spelet och boken på www.poio.se

Dessa söta karaktärer introducerar berättelsen, bokstäver och ord i en sammanhängande fantasivärld som uppenbarar sig scen-för-scen. Poio. Vi fortsätter arbetet i appen Poio.

Vi fortsätter arbetet i appen Poio. Där vi följer läslingarna och lär oss bokstavsljuden och att läsa ord.

RELATERADE BÖKOR