Priset på vatten i Finistère

Priset på vatten i Finistère - Bodil Malmsten | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bodil Malmsten
DIMENSIONERA
7,60 MB
FILNAMN
Priset på vatten i Finistère.pdf
ISBN
5562554315845

BESKRIVNING

Jag bor i Finistère för att jag har flyttat hit. Det är ingen slump, det finns ingen slump för en erfaren kvinna. På samma sätt som det finns en partner för varje människa, finns det en plats. Det gäller bara att hitta sin bland de miljarder som tillhör någon annan. Det gäller att vara vaken, det gäller att välja. Min plats ligger där jorden tar slut i Europa – fin des terres – Finistère.I Priset på vatten i Finistère berättar Bodil Malmsten (1944-2016) med sin sedvanliga träffsäkra humor och insikt om livet i stort om hur det är att våga bryta upp, att odla sin trädgård och hitta andrum.

Förlag Ljudbok Bonnier Audio. Priset på vatten i Finistère (Pocket, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Priset på vatten i Finistère känns som ett mellanting mellan memoar och roman. Det verkliga blir fiktivt när det skrivs ned, för att parafrasera Malmsten.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Det är sju år sedan Bodil Malmsten i Priset på vatten i Finistère berättade om sitt Tusculum i Bretagne, dit hon flytt från ett Sverige som kändes henne övermäktigt.

RELATERADE BÖKOR