Rektor i förskolan : bli en bra ledare

Rektor i förskolan : bli en bra ledare - Siv Sagerberg, Lotta Österman Eriksson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Siv Sagerberg, Lotta Österman Eriksson
DIMENSIONERA
11,73 MB
FILNAMN
Rektor i förskolan : bli en bra ledare.pdf
ISBN
2113709617146

BESKRIVNING

Rektor i förskolan Att vara rektor i förskolan är ett komplext och viktigt uppdrag med många ansvarsområden. Det goda ledarskapet ger medarbetarna möjlighet att göra sitt allra bästa, vilket skapar förutsättningar för en trygg och meningsfull vardag för barnen. Den här boken fokuserar på ledaruppdraget och lyfter fram framgångsfaktorer i ett väl fungerande ledarskap. I boken finns exempel från förskolor, handfasta tips samt reflektionsfrågor. Den bygger framförallt på den transformerande ledarstilen som är effektiv ur både forsknings- och erfarenhetsperspektiv. Boken är en uppdaterad och utökad utgåva av Förskolechefens ledarskap med ett helt nytt kapitel om det pedagogiska ledarskapet skrivet av en verksam rektor. Genom ett lättillgängligt och konkret innehåll får förskolans rektorer verktyg för att leda med framgång.

Effekterna har blivit: bättre samsyn i personalgruppen, effektivare sätt att samarbeta och planera och att man har fått mer tid med barnen. Filmen är textad.

Nyfiken på hur du kan utvecklas inom ... Rektor i förskolan: - så blir du en bra ledare (Kartonnage) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Men de ser det som en förlust att det därmed tycks bli i princip omöjligt att dela på uppdraget som rektor eller förskolechef. - Det är något av en paradox att lagen fråntar rektorer och förskolechefer möjlighet att organisera sin egen ledningsfunktion som samledarskap om de finner det bäst, samtidigt som de får besluta om allt annat i verksamheten, säger Marianne Döös. Titel: Rektor i förskolan - bli en bra ledare Författare: Siv Sagerberg, Lotta Österman Eriksson Utgivning: 26 april 2019 ISBN: 978-91-7741-156-7 Pris: 280 kr ex moms Sidor: 198.

RELATERADE BÖKOR