Tyska flygare under andra världskriget : veteranernas berättelser. Del 3

Tyska flygare under andra världskriget : veteranernas berättelser. Del 3 - Christer Bergström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christer Bergström
DIMENSIONERA
3,46 MB
FILNAMN
Tyska flygare under andra världskriget : veteranernas berättelser. Del 3.pdf
ISBN
5169651337742

BESKRIVNING

Hur var det att vara flygare i Hitlers Luftwaffe under andra världskriget? Christer Bergström har i fem decennier genomfört mängder av resor i bl.a. Tyskland för att besöka och intervjua pilotveteraner. Här återger han vad veteranerna själva berättade – ofta sådant som inte brukar förekomma i vanliga böcker om kriget. Läs om Günther von Maltzahn, en av de stora förbandsledarna i tyska jaktflyget, kallad både "defaitist" och "hjälte" - med kopplingar till männen bakom 20-juli-attentatet mot Hitler;Klaus Häberlen, bombflygaren som räddade Hitler undan Röda armén och ställdes inför krigsrätt av Göring. Och vem var Luftwaffe-chefen Hermann Göring egentligen? Nya avslöjande fakta om Hitlers andreman! Med mera… Christer Bergström anses allmänt vara en av de världsledande experterna på Luftwaffe under andra världskriget. Han har studerat ämnet i flera decennier och utgivit 31 böcker i ämnet, flertalet på den internationella marknaden. I denna bok presenteras sådant som man inte kan läsa i några andra böcker. Utkommer i maj 2019! Ur Bibliotekstjänsts recension av Tyska flygare Del 2: ”Författaren har som vanligt skrivit en engagerande och läsvärd bok. […] Boken är illustrerad med foton och fylld med fakta och statistik i ett antal bilagor. Christer Bergström är expert på Luftwaffe och är välrenommerad internationellt. […] Boken  har både käll-, not- och litteraturförteckning och är även utrustad med QR-kod för visning av ljud- och filmfiler.” - Lektör: Tord Rönnholm. Publiceras i BTJ-häftet nr 4, 2019.

Tyskland för att besöka och intervjua pilotveteraner. Här återger han vad veteranerna själva berättade - ofta sådant som inte brukar ... Pris: 226 kr.

Författare: Bergström, Christer . Hur var det att vara flygare i Hitlers Luftwaffe under andra världskriget? I denna bok ger veteranerna själva svaret på detta. Tyska flygare under andra världskriget : veteranernas berättelser Del 2 Av Christer Bergström Flygplanet Daisy i andra världskriget : en veteran och männen som flög henne i strid, berättat för första gången Av Christer Bergström Tyska flygare under andra världskriget : veteranernas berättelser.

RELATERADE BÖKOR