Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs licensiering

Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs licensiering - Gabriel Oxenstierna, Mattias Anjou | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gabriel Oxenstierna, Mattias Anjou
DIMENSIONERA
12,24 MB
FILNAMN
Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs licensiering.pdf
ISBN
8529505802017

BESKRIVNING

Specialister på värdepappersmarknaden är en bok som ger kvalificerad kunskap om värdepappersmarknaden ur såväl finansekonomisk och juridisk som administrativ synvinkel. Den är särskilt framtagen för att passa dig som arbetar som specialist i finansbranschen, exempelvis som aktiemäklare, kapitalförvaltare, analytiker eller rådgivare inom corporate finance.Boken ger insikter inom grundläggande finansiell ekonomi. Den behandlar flertalet förekommande värdepapper, deras viktigaste kännetecken, egenskaper och risker samt hur de hanteras och handlas på olika marknader. Kontoföring, clearing och avveckling behandlas utförligt. Andra centrala teman är portföljläran och dess praktiska implikationer. Den praktiska tillämpningen av de olika teorierna är central för framställningen. Boken ger vidare goda kunskaper om etik, lagar och regler för värdepappersmarknaden.Specialister på värdepappersmarknaden är särskilt anpassad för studier inför Swedsecs licensieringstest för specialister, vilket innebär att den uppfyller Swedsecs kunskapskrav för specialister, inklusive tillkommande kunskapskrav till och med ÅKU 2016.

Det införs vid årsskiftet, samtidigt som testet för värdepappersmarknaden tas bort. Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering Anette Ridder (Häftad) Tipsa en vän 399 kr Antal. Lägg i varukorgen.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs licensiering av Gabriel Oxenstierna, Mattias Anjou på Bokus.com.

RELATERADE BÖKOR