Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs licensiering

Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs licensiering - Gabriel Oxenstierna, Mattias Anjou | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gabriel Oxenstierna, Mattias Anjou
DIMENSIONERA
3,30 MB
FILNAMN
Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs licensiering.pdf
ISBN
9231468874887

BESKRIVNING

Specialister på värdepappersmarknaden är en bok som ger kvalificerad kunskap om värdepappersmarknaden ur såväl finansekonomisk och juridisk som administrativ synvinkel. Den är särskilt framtagen för att passa dig som arbetar som specialist i finansbranschen, exempelvis som aktiemäklare, kapitalförvaltare, analytiker eller rådgivare inom corporate finance.Boken ger insikter inom grundläggande finansiell ekonomi. Den behandlar flertalet förekommande värdepapper, deras viktigaste kännetecken, egenskaper och risker samt hur de hanteras och handlas på olika marknader. Kontoföring, clearing och avveckling behandlas utförligt. Andra centrala teman är portföljläran och dess praktiska implikationer. Den praktiska tillämpningen av de olika teorierna är central för framställningen. Boken ger vidare goda kunskaper om etik, lagar och regler för värdepappersmarknaden.Specialister på värdepappersmarknaden är särskilt anpassad för studier inför Swedsecs licensieringstest för specialister, vilket innebär att den uppfyller Swedsecs kunskapskrav för specialister, inklusive tillkommande kunskapskrav till och med ÅKU 2016.

När du förstår hur swedsec-licensiering påverkar dig kan du förbättra din privatekonomi. Consector förklarar, gör det svåra enkelt att förstå. SwedSec Licensiering AB arbetar för höga kunskaper, regelefterlevnad och god etik hos anställda på finansmarknaden.

15 apr 2016 . Ladda ner Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs Kunskapskraven för SwedSecs nya licensieringstest för specialister publicerades i oktober, så nu är vi i full gång med att utveckla vår utbildning inför testet.

RELATERADE BÖKOR