Doften av en man

Doften av en man - Agneta Pleijel | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agneta Pleijel
DIMENSIONERA
10,46 MB
FILNAMN
Doften av en man.pdf
ISBN
9010858777386

BESKRIVNING

I sin nya roman, en fortsättning på Spådomen, bygger Agneta Pleijel på minnen av den unga kvinna som från 60-talet och framåt var hon. En omodern etta i Haga i Göteborg och ämnet litteraturhistoria är startpunkten och studierna går bra. Men hur kommer man åt livets honung? Ryms livet verkligen i litteraturen?Vad vill männen? Hur matcha önskningarna som stiger ur deras dröm om kvinnan? Hur ta sig ut ur ett äktenskap som inte är ens eget, utan föräldrarnas? Det är lätt att gå vilse i allt som är outsagt. Men det är vad hon vill hitta språk för, i böckerna, i de många kärleksrelationerna, i tilltron och tvivlet på sig själv.Hon är karsk, ömtålig och ensam. Mannen är han som måste utforskas. Frågorna tätnar om var gränsen går mellan ett du och ett jag, (och mellan kropp och själ). Det är en laddad, vacker, skarp och drastisk berättelse om en ung kvinna som vill forma sitt eget liv och längtar efter att ta språnget och börja skriva.

av Agneta Pleijel (Bok) Svenska, För vuxna Fortsättning på Spådomen. Boken bygger på minnen av den unga kvinna som från 60-talet och framåt var hon.

Första delen av biografin heter Spådomen och handlar om uppväxtåren. Doften av en man är andra delen som då till stor del blir utbildningsåren bland annat vid universitetet där hon läser litteraturhistoria på 1960-talet. Agneta Pleijels självbiografiska svit som inleddes med "Spådomen" fortsätter i den fristående "Doften av en man" som är en av de nominerade till Sveriges Radios Romanpris 2018. Doften av en man 15 augusti, 2009 den 22:21 ( Uncategorized ) Jag har lyssnat på en hel drös med kärleksballader via Spotify under kvällen. På semestern valde jag att lyssna på hennes andra självbiografiska bok, Doften av en man.

RELATERADE BÖKOR