Ingen sommar utan dig

Ingen sommar utan dig - Jenny Han | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Han
DIMENSIONERA
5,46 MB
FILNAMN
Ingen sommar utan dig.pdf
ISBN
4484004856149

BESKRIVNING

Belly har alltid tillbringat somrarna i huset vid havet, tillsammans med Susannah, Jeremiah och Conrad. Men inte i år. Något hände mellan Belly och Conrad förra sommaren. Något som var oväntat och underbart och som Belly drömt om i nästan hela sitt liv. Men sedan skedde det som inte fick ske och på ett ögonblick raserades allt. När Conrad plötsligt försvinner är Belly och Jeremiah de enda som kan hitta honom. Och allt kan bara ställas tillrätta där det en gång började: vid havet. Ingen sommar utan dig är andra delen i Jenny Hans älskade Sommarserie. Hon har även skrivit den hyllade världssuccén Till alla killar jag har gillat som nu är filmaktuell på Netflix.

Delar i serien: 1. Sommaren jag blev vacker 2.

Läs mer om författaren här Jenny Hans Ingen sommar utan dig är en direkt fortsättning på Sommaren jag blev vacker. Har du inte läst den och tror att du kommer att göra det, så råder jag dig att sluta läsa nu.

RELATERADE BÖKOR