Handbok för hälsoinspiratörer

Handbok för hälsoinspiratörer - Gunnar Andersson, Tommy Ljusenius | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar Andersson, Tommy Ljusenius
DIMENSIONERA
7,21 MB
FILNAMN
Handbok för hälsoinspiratörer.pdf
ISBN
2276147414844

BESKRIVNING

I moderna företag och även i offentliga organisationer utses ofta ”hälsoinspiratörer” eller ”friskvårdsombud”, som förväntas ha en roll i organisationens hälso- och friskvårdsarbete.Denna bok bidrar med kunskap och kan läsas fristående av personer som har inspiratörsrollen utan att de har en särskild utbildning. Den kan även användas som kursdokumentation vid utbildning. Boken är även bra för personalchefer, friskvårdsansvariga och arbetsmiljöchefer för att ge uppslag kring hur hälsoinspiratörer kan användas i det praktiska hälsoarbetet.Boken är nu omfattande reviderad med: Data om svenska folkets livsstil, hälsoupplevelser, vikt, kondition och hälsaBehovet av återhämtningStillasittande som hälsorisk och behovet av att bryta stillasittandetPositiva effekter av fysisk aktivitet och nya rekommendationer för motion och träningMer om konditionstestningRekommendationer om bra kostvanorHur mycket motion som behövs för viktminskning Att mäta kroppssammansättningBeteendeförändring och motiverande samtalNyheter om Hälsoprofilbedömning och HPI Hälsoscreening som en del i strategiskt hälsoarbete

moms) Medlemspris 259 kr - Bli medlem. 239 kr mängdrabatt (köp 20st eller fler) Finns i lager Antal.

Ladda ner högupplöst bild. SISU Idrottsböcker: Licens: Creative Commons erkännande Storlek: 4,92 MB: Format.jpg ... Denna handbok är ett komplement till föreskrifterna och de allmänna råden om våld i nära relationer.

RELATERADE BÖKOR