Handbok för hälsoinspiratörer

Handbok för hälsoinspiratörer - Gunnar Andersson, Tommy Ljusenius | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunnar Andersson, Tommy Ljusenius
DIMENSIONERA
8,6 MB
FILNAMN
Handbok för hälsoinspiratörer.pdf
ISBN
8521415083156

BESKRIVNING

I moderna företag och även i offentliga organisationer utses ofta ”hälsoinspiratörer” eller ”friskvårdsombud”, som förväntas ha en roll i organisationens hälso- och friskvårdsarbete.Denna bok bidrar med kunskap och kan läsas fristående av personer som har inspiratörsrollen utan att de har en särskild utbildning. Den kan även användas som kursdokumentation vid utbildning. Boken är även bra för personalchefer, friskvårdsansvariga och arbetsmiljöchefer för att ge uppslag kring hur hälsoinspiratörer kan användas i det praktiska hälsoarbetet.Boken är nu omfattande reviderad med: Data om svenska folkets livsstil, hälsoupplevelser, vikt, kondition och hälsaBehovet av återhämtningStillasittande som hälsorisk och behovet av att bryta stillasittandetPositiva effekter av fysisk aktivitet och nya rekommendationer för motion och träningMer om konditionstestningRekommendationer om bra kostvanorHur mycket motion som behövs för viktminskning Att mäta kroppssammansättningBeteendeförändring och motiverande samtalNyheter om Hälsoprofilbedömning och HPI Hälsoscreening som en del i strategiskt hälsoarbete

Den är till för dig som är kock, köksmästare, måltidsbiträde och enhetschef och kan användas i tillagningskök, mottagningskök och serveringskök. Målgrupp för handboken är de som har rätt att besluta, skriva och vidmakthålla bestämmelser eller handböcker. Den vänder sig även till dem som samordnar arbete med styrande dokument och handböcker.

För att återge bilder, fotografier och illustrationer krävs upphovsmannens tillstånd. Handbok för Blodcentraler tillkom ursprungligen tack vare ett anslag från Styrelsen för Teknisk Utveckling (STU) men har under 1990-talet uppdaterats löpande av Handboksgruppen inom den tidigare föreningen Svensk Förening för Transfusionsmedicin. Handbok för förskrivning av personliga hjälpmedel I Västra Götaland har vårdgivarna kommit överens om en gemensam handbok för förskrivning av personliga hjälpmedel. Handboken gäller för produktområdena hörselskada, kognitivt stöd och kommunikation, medicinsk behandling, ortoser, proteser och skor, rörelsehinder och synskada. Handbok för hälsoinspiratörer Bild • Sep 18, 2012 19:22 CEST.

RELATERADE BÖKOR