Kapitalet och ideologin

Kapitalet och ideologin - Thomas Piketty | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Piketty
DIMENSIONERA
4,14 MB
FILNAMN
Kapitalet och ideologin.pdf
ISBN
7149259263818

BESKRIVNING

DEN EPISKA UPPFÖLJAREN till en av vår tids viktigaste böcker: ett helt nytt perspektiv på den globala historien, en skrämmande kritik av samtida politik och ett djärvt förslag till ett nytt och mer rättvist ekonomiskt system.Thomas Pikettys bästsäljande Kapitalet i tjugoförsta århundradet väckte den globala debatten om ojämlikhet. I denna radikala uppföljare utmanar Piketty oss att revolutionera vårt sätt att se på politik, ideologi och historia. Han beskriver de idéer som har upprätthållit ojämlikheten under det senaste årtusendet, avslöjar varför den grunda politiken med sin höger- och vänsterskala är otillräcklig i dagens samhälle och blickar framåt mot en ny politisk världsordning.

Fri frakt. Kapitalet. Kritik av den politiska ekonomin, tysk titel Das Kapital.Kritik der politischen Ökonomie, var Karl Marx viktigaste ekonomikritiska verk.

Själv drog jag upp en imponerande tung, men betydligt mer sober lunta ur väskan. »Capital et idéologie« (»Kapital och ideologi«) i rött mot ett vitt omslag.

RELATERADE BÖKOR