Första djurboken : däggdjur groddjur kräldjur

Första djurboken : däggdjur groddjur kräldjur - Lars Klinting | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Klinting
DIMENSIONERA
6,33 MB
FILNAMN
Första djurboken : däggdjur groddjur kräldjur.pdf
ISBN
2526854848762

BESKRIVNING

Första-böckerna är en serie om fyra faktaböcker för barn. På ett kunnigt och lättillgängligt sätt förmedlar de grundkunskaper om våra vanligaste fåglar, insekter, däggdjur och träd. Det behändiga formatet gör att böckerna passar att ta med sig ut i naturen.Dessa klassiker som barn älskat i över två decennier kommer nu i varsamt förnyad form. Lars Klinting är flerfaldigt prisbelönt för sin faktaboksserie, trefaldigt prisad med Elsa Beskow-plaketten för Första-böckerna, (1987), Första insektsboken blev också årets Pandabok av Världsnaturfonden (1991).Första djurboken berättar om våra vanligaste däggdjur, groddjur och kräldjur.

Det är en fullspäckad faktabok om våra däggdjur, groddjur och kräldjur. I Första Djurboken får du veta mycket om våra vanligaste däggdjur, groddjur och kräldjur. Boken beskriver drygt 30 av våra vilda djur - hur man känner igen dem och vad som är typiskt för dem.

hos Bokus eller Adlibris Kräldjur . Länge trodde man att det bara finns två arter bland alla ödlor som är giftiga, gilaödlan (Heloderma suspectum) och skorpiongiftödlan (Heloderma horridum).Numera vet man att även komodovaranen (Varanus komodoensis) har ett giftigt bett.

RELATERADE BÖKOR