Dödlig åtrå

Dödlig åtrå - Susanne Ahlenius | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanne Ahlenius
DIMENSIONERA
3,52 MB
FILNAMN
Dödlig åtrå.pdf
ISBN
1946612819786

BESKRIVNING

Alice Wiklund, ung utredare på Rikskriminalen i Stockholm, blir utsedd att hjälpa Scotland Yard med ett långdraget fall. De jagar en seriemördare som är beräknande och samvetslös och som lämnar sina offer märkta med en bisarr kärleksförklaring.Alice går upp i sitt nya arbete men inser snart att det inte är alla i gruppen som uppskattar hennes närvaro. Livet i London blir än mer komplicerat när hon träffar bartendern med de bärnstensfärgade ögonen som gör henne näst intill galen av åtrå. Vad är det han döljer bakom sin frustrerande arrogans?När Alice inser vad hon måste betala för att finna sanningen är det redan försent och gränsen mellan arbete och privatliv suddas ut.Dödlig åtrå är första delen i den erotiska deckartrilogin om Alice Wiklund. Övriga titlar är Dödligt dubbelspel och Dödlig hämnd. Susanne Ahlenius debuterade 2014 med Dödlig åtrå i subgenren erotic crime. Uppföljaren Dödligt dubbelspel kom 2016 och den tredje har fått titeln Dödlig hämnd. Hon har också utkommit med novellsamlingen Sex nyanser av kärlek.

156 likes. En erotisk deckare Kärlek, sex och relationer står i fokus i denna novellsamling av Susanne Ahlenius med novellerna Gåvan, Sveket, Klimax, Lögner, Korset och Lust 2.0.

Så den slutsatsen man kan dra av det är att det inte är mycket mer sex i den än en vanlig roman.Dock är sättet det beskrivs mer åt erotik hållet, men även där- det är kort ... Dödlig åtrå och jag har haft en trög start. Studier, jobb och sjukdom har hindrat mig från att få klart läsningen, men nu tog jag tag i den och blev snabbt färdig för Dödlig åtrå är lättläst och flyter på med en spännande handling.

RELATERADE BÖKOR