Själarnas bibliotek

Själarnas bibliotek - Ransom Riggs | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ransom Riggs
DIMENSIONERA
12,52 MB
FILNAMN
Själarnas bibliotek.pdf
ISBN
8999373357166

BESKRIVNING

En pojke med övernaturliga krafter. En armé av livsfarliga monster. Ett avgörande slag om de besynnerliga barnens framtid.Äventyret som började med Miss Peregrines hem för besynnerliga barn och fortsatte med Spökstaden, avslutas nu med den spännande tredje delen, Själarnas bibliotek.Nu är de här igen de besynnerliga barnen! Tiden håller på att rinna ut. En galning är på jakt efter dem och miss Peregrine befinner sig fortfarande i fara. Jacob Portman och Emma Bloom tvingas genomföra det allra farligaste av räddningsuppdrag. De färdas genom ett landskap märkt av krig, träffar nya vänner och utsätts för större fara än någonsin tidigare. Kommer Jacob att bli sig själv igen? Blir han åter den hjälte som han en gång var?En besynnerlig historia med 50 nya märkliga foton, ett äventyr som kan läsas av alla från 12 år och uppåt.

Boken har 1 läsarrecension. Själarnas bibliotek tredje boken om Miss Peregrines besynnerliga barn. av Ransom Riggs (Bok) Svenska, För barn och unga Den tredje boken om Jacob och de andra barnen med magiska krafter.

Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar. Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner ... Pris: 55 kr.

RELATERADE BÖKOR