Navigation och sjömanskap

Navigation och sjömanskap - Jonas Ekblad, Börje Wallin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Ekblad, Börje Wallin
DIMENSIONERA
8,84 MB
FILNAMN
Navigation och sjömanskap.pdf
ISBN
5846843200926

BESKRIVNING

NAVIGATION OCH SJÖMANSKAP är avsedd för studier till Förarintyg och Kustskepparintyg. Den används också som en del i utbildningen för Fartygs befäl klass VIII.Boken fungerar för olika former av navigeringskurser, självstudier och som uppslagsbok ombord.NAVIGATION OCH SJÖMANSKAP är en mycket innehållsrik och omtyckt faktabok med praktisk inriktning. Den ger kunskap om:- navigering med och utan instrument- sjövägsregler- manövrering- sjösäkerhet- väder- första hjälpen m.m.Boken beskriver komplicerade sammanhang på ett enkelt sätt och ger dessutom tips och rekommendationer vid val av tillbehör och utrustning.Författarteamet Jonas Ekblad och Börje Wallin har som mål att hålla Navigation och sjömanskap så aktuell som möjligt. Därför har den sedan starten 1986 tryckts till i flera upplagor.

289 SEK 259 SEK. Radarboken - slut i lager, ny upplaga kommer hösten 2019.

Boken täcker kunskapskraven för både förarintyg och kustskepparintyg. Den kan även användas som en del av utbildningen för Fartygsbefäl klass VIII. Navigation och sjömanskap, övningsbok.

RELATERADE BÖKOR