Navigation och sjömanskap

Navigation och sjömanskap - Jonas Ekblad, Börje Wallin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Ekblad, Börje Wallin
DIMENSIONERA
7,1 MB
FILNAMN
Navigation och sjömanskap.pdf
ISBN
1723605842252

BESKRIVNING

NAVIGATION OCH SJÖMANSKAP är avsedd för studier till Förarintyg och Kustskepparintyg. Den används också som en del i utbildningen för Fartygs befäl klass VIII.Boken fungerar för olika former av navigeringskurser, självstudier och som uppslagsbok ombord.NAVIGATION OCH SJÖMANSKAP är en mycket innehållsrik och omtyckt faktabok med praktisk inriktning. Den ger kunskap om:- navigering med och utan instrument- sjövägsregler- manövrering- sjösäkerhet- väder- första hjälpen m.m.Boken beskriver komplicerade sammanhang på ett enkelt sätt och ger dessutom tips och rekommendationer vid val av tillbehör och utrustning.Författarteamet Jonas Ekblad och Börje Wallin har som mål att hålla Navigation och sjömanskap så aktuell som möjligt. Därför har den sedan starten 1986 tryckts till i flera upplagor.

Boken fungerar för olika former av navigationskurser, självstudier och som uppslagsbok ombord. Navigering och sjömanskap är en mycket innehållsrik och omtyckt faktabok ... Navigation och sjömanskap är den åttonde och senaste upplagan av böckerna Navigering och Sjömanskap.

Uppgifterna sätter in kunskaperna i konkreta situationer och bidrar samtidigt med en och annan extra information. Facit till frågorna finns i slutet av boken och svaren är fullständiga med uträkningar, kommentarer och de sjökortskonstruktioner som behövs.

RELATERADE BÖKOR