Skoj att mäta med Klass 1b

Skoj att mäta med Klass 1b - Helena Bross | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Helena Bross
DIMENSIONERA
6,31 MB
FILNAMN
Skoj att mäta med Klass 1b.pdf
ISBN
4352950295495

BESKRIVNING

Öva på centimeter, decimeter och meter med kompisarna i "Klass 1b". Mät saker i din närhet och gissa vem som är längst eller kortast. En fylla i-bok med lekfulla övningar sammanställda av Helena Bross på lagom nivå för nybörjarläsaren. Vilka saker är längst, kortast eller lika långa? Fundera och dra streck. Se vem som är längst i klass 1b och gissa vilken av Oscars kaniner som hoppas längst.Klipp ut linjalen i boken och sätt i gång att mäta saker runt omkring dig. Måla, klura, räkna och jämför kort och långt på ett kul och lätt sätt! Prova också: Bokstavs-skoj, Siffer-skoj, Skoj med English och Skoj med tid.

Vilka saker är längst, kortast eller lika långa? Fundera och dra streck. Se vem som Skoj att mäta 89.00 kr Lägg i varukorg; ...

Det är gult och svart. Lovas är 18 cm långt.

RELATERADE BÖKOR