Att skriva en bra uppsats

Att skriva en bra uppsats - Lotte Rienecker, Peter Stray Jørgensen | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lotte Rienecker, Peter Stray Jørgensen
DIMENSIONERA
12,62 MB
FILNAMN
Att skriva en bra uppsats.pdf
ISBN
9009450956841

BESKRIVNING

Med upplaga 4 är denna välstrukturerade handbok i uppsatsskrivning på väg att bli en klassiker för studerande på högre utbildningar. Den fungerar som en guide genom uppsatsens alla centrala delar, från idéstadiet till färdig uppsats, men är även utmärkt att använda som uppslagsbok när man vid olika tillfällen fastnar i processen.Läs merDen 4:e upplagan har förutom allmänna uppdateringar fått ett nytt kapitel om hur man skriver vetenskapsteoretiskt korrekt i en uppsats. Den vetenskapsteoretiska ansatsen löper nu som en röd tråd genom boken och har integrerats i uppgifterna. Kapitlet om litteratur- och informationssökning är helt omskrivet för att på bästa sätt lotsa studenten genom detta centrala område inom uppsatsskrivning. Bokens huvudteman är:- genrer och kvalitetskriterier- skrivprocesser vid självständiga uppsatser- mindre hemuppsatser – styrda uppsatser- problemformulering- litteratur- och informationssökning- källor till uppsatsen- empiri i uppsatsen- teori, metoder och tillvägagångssätt- uppsatsens disposition och argumentation- språkhantering- handledningBoken vänder sig till alla uppsatsskribenter inom högre utbildning, liksom deras lärare, handledare och andra som ska bedöma uppsatsen. Den riktar främst in sig på kandidat- och magisteruppsatser men kan med fördel användas vid andra självständiga uppsatser.Boken är skriven av Lotte Rienecker och Peter Stray Jørgensen, med bidrag av Signe Skov, Vanessa Sonne-Ragans, Lotte Thing Rasmussen, Charlotte Wien, Kirstin Remvig och Ida Klitgård.Om författarnaBoken är skriven av Lotte Rienecker och Peter Stray Jørgensen, med bidrag av Signe Skov, Vanessa Sonne-Ragans, Lotte Thing Rasmussen, Charlotte Wien, Kirstin Remvig och Ida Klitgård.

Vad är en analys och hur gör du en bra analys ... سلسلة كتابة المواضيع السويدية 1 نصائح وقواعد att skriva en uppsats ... På denna sida kommer allt att finnas samlat för att du ska kunna skriva en vetenskaplig uppsats.

Kanske kan du även få tips på hur andra har gått till väga och hitta forskningsreferenser som kan vara relevanta också för ditt arbete. En databas som samlar uppsatser skrivna vid höskolor i Sverige är Uppsök. LIBRIS titelinformation: Att skriva en bra uppsats / Lotte Rienecker, Peter Stray Jørgensen ; med bidrag av Signe Skov, Vanessa Sonne-Ragans, Lotte Thing Rasmussen, Charlotte Wien, Kirstin Remvig och Ida Klitgård ; översättning: Ann Lagerhammar. Att skriva en bra uppsats är en mycket välstrukturerad handbok i uppsatsskrivning, från idéstadiet till färdig uppsats.

RELATERADE BÖKOR