Tagel - en annorlunda hästbok : en kulturhistorisk resa om ett material, dess användningsområden, tekniker, redskap och instruktioner

Tagel - en annorlunda hästbok : en kulturhistorisk resa om ett material, dess användningsområden, tekniker, redskap och instruktioner - Bettina Wingolf | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bettina Wingolf
DIMENSIONERA
8,72 MB
FILNAMN
Tagel - en annorlunda hästbok : en kulturhistorisk resa om ett material, dess användningsområden, tekniker, redskap och instruktioner.pdf
ISBN
6235471470382

BESKRIVNING

Skogen, hästen, barbacka och ett par tageltyglar ... back to nature ... hur mycket mera äkta kan det bli?I denna bok ges en samlad bild av ett material som har använts så länge häst och människa har hängt ihop. Taglet har nyttjats för dess unika egenskaper - från att fånga mat för dagen, till de praktiska vardagsföremålen, i arbete och till lyx och flärd. Här kan du ta del av gammal kunskap, udda tekniker och redskap, egna erfarenheter och besök hos några av de som arbetar med tagel idag. Tydliga bilder och beskrivningar för den som vill prova på att slöjda med detta fantastiska material, t.ex spinna tagel och fläta till tyglar, tillverka sin egen ryktborste, en brödborste till baket, brickväva ett armband, sno en metrev eller sy en madrass ...Detta är ett resultat av hur det kan bli när tre intressen snärjer in sig i varandra - den första boken om tagel.

Det gäller att värna om byggnadens kulturhistoriska värde, så att det inte förstörs vid en åtgärd. /usr/share/onboard/models/sv_SE.lm is in onboard-data 1.0.0-0ubuntu4.. This file is owned by root:root, with mode 0o644..

59 kr Tagel - En Annorlunda Hästbok - En Kulturhistorisk Resa Om Ett Material, Dess Användningsområden, Tekniker, Redskap Och Instruktioner Bok. 239:-Lägg i kundkorg.

RELATERADE BÖKOR