Språkstimulera mera! - Att stötta barns språkutveckling

Språkstimulera mera! - Att stötta barns språkutveckling - Elvira Ashby | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elvira Ashby
DIMENSIONERA
11,48 MB
FILNAMN
Språkstimulera mera! - Att stötta barns språkutveckling.pdf
ISBN
6042240631679

BESKRIVNING

Språkförmågan är så viktig, för både inlärning och samspel, och det finns mycket omgivningen kan göra för att stötta förskolebarns språkutveckling.Författaren har mångårig erfarenhet av att arbeta praktiskt med barns språkutveckling. I denna bok varvar hon korta avsnitt av ­teori med forskningsförankrade strategier och språklekar samt ger vägledning för den som vill arbeta vidare med barns språk.I samarbete med Hatten Förlag har författaren gett ut språk­stimulerande barnböcker i serierna Snicksnacksnoken och Ajja & Bajja.Boken vänder sig till pedagoger i förskolan och alla som vill språkstimulera mera.

Äntligen! Det tog lite extra tid, men nu är den här. Min första utgivna bok; Att få barnets språk att växa - Strategier för språkutveckling i förskola, skola och hemma.Boken är just vad den heter - en praktiskt inriktad bok full med konkreta strategier för att stötta och stimulera barns språkutveckling. Språkstimulera mera! att stötta barns språkutv ...

... spel och material på temat tecken- och språkträning.

RELATERADE BÖKOR